کد خبر: 3496197
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷

برگزاری همایش «حقیقت قرآن و علوم قرآنی» در عربستان

گروه بین‌الملل: نخستین همایش علمی «حقیقت قرآن و علوم قرآنی»، 28 و 29 مهرماه در شهر شیعه‌نشین «الأحساء» واقع در شرق عربستان برگزار می‌شود.

همایش «حقیقت قرآن» در منطقه شیعه‌نشین عربستان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «forsannet.com»، این همایش به همت انجمن علمی علوم قرآن عربستان(تبیان) و با همکاری دانشگاه «ملک فیصل» شهر «دمام» این کشور برگزار خواهد شد.

«سلیمان بن صالح القرعاوی»، رئیس شعبه انجمن علمی علوم قرآن عربستان در استان «الأحساء» این کشور در این باره گفت: مقالات و پژوهش‌های ارائه‌شده در این همایش بر تبیین ماهیت و حقیقت قرآن و علوم آن تمرکز خواهد داشت.

وی افزود: در این همایش همچنین، برجسته‌ترین تألیفات، شخصیت‌ها و مؤسساتی که به این موضوع اهتمام داشته‌اند، معرفی می‌شوند.

القرعاوی تصریح کرد: آشنایی جامعه با حقیقت قرآن و علوم قرآنی و مستندکردن حقیقت و ماهیت این کتاب الهی و علوم قرآنی با انجام تحقیقات و پژوهش‌ در این حوزه از اهداف برگزاری این همایش است.

رئیس شعبه انجمن علمی علوم قرآن عربستان در استان «الأحساء» افزود: نهادهای مختلفی از جمله دانشکده‌های قرآن عربستان و گروه‌های آموزشی این دانشکده‌ها، انجمن‌های علمی و متخصص در قرآن و علوم قرآنی، مدارس حفظ قرآن وابسته به وزارت آموزش و پرورش اين كشور و شماری از پژوهشگران متخصص و علاقه‌مندان به علوم قرآنی در این همایش شرکت می‌كنند.

القرعاوی در پایان گفت: این همایش در سه محور برگزار می‌شود که شامل ثمره علمی مطالعات قرآنی (تألیفات قرآنی، تفسیر، علوم قرآن و آموزش قرائت)، شخصیت‌ها (علما و پژوهشگران علوم قرآنی، قاریان، خوشنویسان قرآن) و مؤسسات دولتی و خصوصی قرآنی (انجمن آموزش حفظ قرآن و مدارس آموزش حفظ قرآن) است.

captcha