کد خبر: 3496529
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۶
در يادواره شهدای حرم سبزوار؛

«از حرم تا بهشت» رنگ و بوی كربلا گرفت

گروه اجتماعی: از حرم تا بهشت كه یادواره شهیدان مدافع حرم سبزوار بود با بالاآوردن پرچم سیدالشهدا(ع) بوی كربلا گرفت، کودک دو ساله شهید رضا دامرودی پیشانی‌بند «کلنا عباسک یا زینب(س)» بست تا به پدر بگوید پدر جان من آمده‌ام تا همانگونه که تو گفتی فدایی زینب(س) باشم و راه زینب(س) را ادامه بدهم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، شامگاه 20 اردیبهشت شبی بود به یادماندنی و تاریخی، شبی همراه با گریه و شادی و بغضی در سینه‌ها که با شادی همراه شد، شبی که سالن شریعتی دانشگاه حکیم سبزواری همانند کنگره بین‌المللی سربداران جایی برای نشستن نداشت.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
شبی که برخلاف انتظارها با استقبال بی‌نظیر جوانان همراه بود و همه به احترام شهدا و شهدای مدافع حرم در شب سالروز میلاد اباعبدالله الحسین(ع) در یادواره شهیدان مدافع حرم با عنوان «از حرم تا بهشت» آمده بودند تا به خانواده‌های شهدا بگویند ما آماده و جان برکف در خط شهدا و رهبری ایستاده‌ایم و پیرو ولی امر مسلمین هستیم و نخواهیم گذاشت عقیله بنی‌هاشم(س) تنها بماند.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
از حرم تا بهشت یادواره شهیدان مدافع حرم بود که بی‌نظیر اجرا و بی‌نظیر استقبال شد، کودک دو ساله شهید رضا دامرودی پیشانی‌بند «کلنا عباسک یا زینب(س)» بست تا به پدر بگوید پدر جان من آمده‌ام تا همان‌گونه که تو گفتی فدایی زینب(س) باشم و راه زینب(س) را ادامه بدهم.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
از حرم تا بهشت بوی کربلا با خودش آورد، بوی خوش زیارت و بوی خوش «السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین(ع)»، وقتی پرچم سیدالشهدا(ع) را بالا آوردند بغض سینه‌ها ترکید و افراد شروع به گریه کردند. گریه‌ای از سر شادی و گریه‌ای که آرزوی زیارت سیدالشهدا(ع) و شهدای کربلا را درخواست مي‌كرد.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
دکتر احمد فغانی از اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری در ادامه مراسم از حسین(ع) شعر خواند و از ولایت، سلام داد بر مدافعان حرم که شیر دلیر میدانند و سلام داد بر آنان که سرباز قرآنند.
یاد گلگون مدافعان حرم از جمله شهيد دامرودی، گل زمانه را گرامی داشت و یاد مردی که شمس، آبادی است. شاعرش بغض در گلو داشت، پدر شهید بی‌صدا  گریه می‌کرد.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
از حرم تا بهشت دل‌ها را روانه کربلا کرد و از حرم عقیله بنی‌هاشم تا بهشت کربلا برد، گرچه جسمشان گرفتار دنیا بود. مجلسی بود با تقدیر و سپاس و قدردانی از خانواده شهدای مدافع حرم، مجلسی که بانویی زینبی(همسر شهید دامرودی) به دیگر همسران شهید و خانواده شهدای منطقه خان طومان در شب میلاد فرزند دختر پیامبر(ص) تسلیت گفت.
همسر شهید رضا دامرودی در این مراسم اظهار کرد: ما باید قدر این آسایش و امنیت را بدانیم، ما مدیون خون شهدا هستیم، باید به نحوی رفتار کنیم که امام زمان حضرت مهدی(عج) از ما راضی و خشنود باشد.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
اگر مدافعان حرم نبودند، اروپائیان آسایش نداشتند
در ادامه این مراسم معنوی ابو حر آمد، همان که لرزه بر اندام داعش انداخته، وی با حضور در جایگاه با بیان اینکه داعش نه حیوان است و نه انسان و به هیچ قاعده ای پایبند نیست، اظهار کرد: رزمندگان مدافع حرم تنها برای کشورهای اسلامی نمی‌جنگند، بلکه برای کل دنیا می‌جنگند، اگر مدافعان حرم و شهیدانی مثل رضا دامرودی و شهید  شمس‌آبادی نبودند، اروپاییان یک شب خواب راحت نداشتند.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
وی با ابراز اینکه مدافعان حرم محدود به چند کشور و یک منطقه نمی‌شوند بلکه جهانی هستند، عنوان کرد: غربت مدافعان حرم بیشتر از آنچه که فکر می‌کنید هست.
وی اضافه کرد: خیلی سخت است برای یک نفر که خانواده، فرزند، پدر و مادر و امکانات رفاهی، تحصیل و آسایش و رفاه را رها کند و به کشوری برود و با دشمن بجنگد که حتی زبان مردم آنجا را یاد ندارد.
ما قادر به درک ایثار رزمندگان مدافع حرم نیستیم
این مدافع حرم با بیان اینکه ما قادر به درک و ایثار و از خودگذشتگی این رزمندگان نیستیم و دلتنگی‌های والدین و همسران و فرزندان این رزمندگان و شهدا را نمی توانیم حس کنیم، ابراز کرد: ما مدیون خون شهیدان هستیم و امروز هرچه داریم به برکت وجود رهبر فرزانه انقلاب و ستون دین اسلام در دنیا است.
«از حرم تا بهشت» با پرچم سیدالشهدا(ع)
ابو حر با تأکید بر اینکه ما در سوریه  می‌جنگیم و سنگرمان را حفظ می‌کنیم، اظهار کرد: سنگر شما اینجاست، سنگر شما حفظ حرمت‌ها و حفظ ارزش‌های دینی است، سنگر شما سنگر علم و دانش است لذا من از شما خواهش می‌کنم سنگر خودتان را که بسیار مهم است حفظ کنید.
captcha