کد خبر: 3496780
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۷
پاک‌فطرت:

نقش مؤسسات خیریه در ساماندهی امور خیر در جامعه بی‌بدیل است

گروه اجتماعی: عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه همواره افراد خیر در امر خیر پیشگام و پیشقدم بودند، افزود: شاید نیازی به موسسات نباشد اما مؤسسات خیریه می‌توانند در ساماندهی امور همکاری‌های لازم را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سید کمال پاک فطرت، عضو هئیت رئیسه موسسه خیریه ناجیان ماندگار بهشت فارس امروز، 21 اردیبهشت در جمع خبرنگاران در تشریح فعالیت‌های این مؤسسه گفت: هدف مؤسسه بیشتر کار خیر و استفاده از ظرفیت‌هایی است که در مجمع خیرین فارس وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه سعی می شود تا به خوبی به محرومین و نیازمندان رسیدگی شود، افزود: این مؤسسه قصد دخالت در کار هیچ ارگان دیگری را ندارد اما اعتقاد داریم با توجه به مشکلات تحریم و اقتصادی که وجود داشته و دارد می‌توان با چنین کارهای خیری گرهی را هرچند اندک از کار دیگران باز کرد.
این عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه همواره افراد خیر در امر خیر پیشگام و پیشقدم بودند، افزود: شاید نیازی به موسسات نباشد اما مؤسسات خیریه می‌توانند در ساماندهی امور همکاری‌های لازم را داشته باشند.
پاک فطرت با اشاره به اینکه آنچه مهم است که ما باید قدرشناس خیرین باشیم که در امور مختلف گام می بر می‌دارند و باید به نحو شایسته‌ای از این عزیزان تقدیر شود، افزود: اجر دنیوی و اخروی آنان در نزد حضرت حق باقی می‌ماند و نام و یاد این عزیزان که صاحبان و امانت داران خیر هستند در همیشه تاریخ باقی خواهد ماند.
captcha