کد خبر: 3496877
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
با حضور وزیر ارشاد؛

مراسم بزرگداشت روز جهانی فردوسی در مشهد برگزار می‌شود

گروه هنر: مراسم بزرگداشت روز جهانی فردوسی، با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مراسم بزرگداشت روز جهانی فردوسی با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد برگزار می‌شود.  
بنابر این گزارش، بزرگداشت روز جهانی فردوسی به منظور پاسداشت از ابوالقاسم فردوسی، حماسه‌سرای بزرگ ايران، يكی از شاعران مشهور عالم و ستاره درخشنده آسمان ادب فارسی و از مفاخر نامبردار ملت ايران، برنامه‌ریزی شده است.
علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت روز جهانی فردوسی که با حضور دانشجویان برگزار می‌شود، به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
در این مراسم نشان افتخار فردوسی به چند تن از استید و مفاخر ایرانی و خارجی اهدا می‌شود.
یادآور می‌شود، بزرگداشت روز جهانی فردوسی، با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ساعت 16، جمعه 24 اردیبهشت‌ماه در همايش دانشكده علوم دانشگاه فردوسي مشهد برگزار می‌شود.
captcha