کد خبر: 3497328
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۵

انجام اقدامات عملیاتی در حوزه‌های مختلف بر اساس اقتصاد مقاومتی

گروه سیاسی: انتظار رهبر معظم انقلاب از نامگذاری امسال این است که اقدامات عملیاتی و ملموس در حوزه‌های مختلف براساس اقتصاد مقاومتی صورت گیرد لذا امیدواریم امسال بتوانیم در زمینه مشکلات عمومی، رونق تولید، اشتغال، مبارزه با قاچاق کالا، ساخت و ساز، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ... گام‌های بلند و هدفمندی را برداریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی صبح امروز، 23 اردیبهشت‌ماه در گردهمایی یک روزه استانداران سراسر کشور ضمن خوش‌آمد گویی به استانداران کشور، ابراز کرد: خوشحالیم که در استانداری خراسان رضوی و مشهد مقدس میزبان شما استانداران کشور هستیم.
وی با بیان اینکه به لطف الهی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری با شکوهمندی بسیار برگزار شد، ادامه داد: همه تلاش‌ها در جهت مٌر قانون و رعایت حقوق کاندیداهای مورد تأیید وزارت کشور بود و در نهایت امر هم این مهم به سرانجام رسید.
رشیدیان با بیان اینکه ان‌شاالله همه نمایندگان مجلس دهم در مسیر انقلاب، اسلام و ملت عزیز ایران همراه با سایر قوا خدمت خواهند کرد، ابراز کرد: نامگذاری سال 95 توسط رهبر معظم انقلاب به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، مسئولیت خطیری بر دوش مسئولان با محوریت دولت برای اجرا و اقدام به ویژه توسط استانداران احساس می‌شود.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: انتظار رهبر معظم انقلاب از نامگذاری امسال این است که اقدامات عملیاتی و ملموس در حوزه‌های مختلف براساس اقتصاد مقاومتی صورت گیرد لذا امیدواریم امسال بتوانیم در زمینه مشکلات عمومی، رونق تولید، اشتغال، مبارزه با قاچاق کالا، ساخت و ساز، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ... گام‌های بلند و هدفمندی را برداریم.
captcha