کد خبر: 3499709
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۹

تربیت بر اساس موازین قرآن محور اصلی فعالیت‌های قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رییس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور عنوان کرد: محور تمام فعالیت‌های قرآنی باید تربیت بر اساس اصول و موازین قرآن باشد، اگر عمل، رفتار و فکر مردم قرآنی شد، می‌توان مدعی شد که جامعه ما قرآنی و اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، مهدى قره شيخ‌لو، رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور شامگاه پنج‌شنبه، 30 اردیبهشت‌ماه در همایش «تکریم از چهره‌های قرآنی استان همدان» عنوان کرد: سازمان دارالقرآن‌الکریم دارای دو مأموریت اصلی از جمله دادن آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآن است.
وی افزود: استان همدان در پرورش نیروهای قرآنی مثل حافظ و قاری ظرفیت بسیار بالایی دارد اما هنوز جایگاهی که در شأن استان باشد را به دست نیاورده است که باید فعالین قرآنی در این راستا تلاش کنند تا همدان نیز به جایگاه واقعی خود برسد زیرا چهره‌های قرآنی به وفور در همدان یافت می‌شود.
قره شيخ‌لو با بیان اینکه ما آمادگی کامل برای حمایت از این بخش به خصوص حمایت از نخبگان نوجوان داریم، ابراز کرد: محور تمام فعالیت‌های قرآنی باید تربیت بر اساس اصول و موازین قرآن باشد، اگر عمل، رفتار و فکر مردم قرآنی شد، می‌توان مدعی شد که جامعه ما قرآنی و اسلامی است.
رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور در پایان خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین وطیفه همه افراد قرآنی و جامعه قرآنی این است که رفتار و زندگی مردم را تحت تأثیر رفتار قرآنی قرارد دهند و خود عامل به قرآن باشند.
captcha