منا سپهرنیا حافظ شرکتکننده در بخش حفظ کل قرآن سی و نهمین مسابقات مرحله شهرستانی اوقاف قم در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم اظهار داشت: تمام موفقیت های خود را مدیون قرآن هستم.
وی که دبیری الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان است با بیان اینکه در طرح حفظ یکساله قرآن شرکت کرده است گفت: پس از اتمام سال اول دبیرستان، یک سال مرخصی تحصیلی گرفتم و در طی یکسال کل قرآن را حفظ کردم و بعد دوباره به تحصیلم ادامه دادم.
این حافظ قرآنی یادآوری کرد: در طول تحصیل فرصت چندانی برای حفظ وجود ندارد و روزی تنها یک یا دو جزء قرآن را مرور می کنم ولی از فرصت تعطیلات تابستان برای تثبیت استفاده می کنم.
سپهرنیا با تقدیر از اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب مسابقات بیان داشت: در دارالقران امام حسین(ع) شروع به حفظ قرآن کردم و از برگزاری این این مسابقات توسط بنرهای نصب شده در سطح شهر مطلع شدم و چون سال گذشته در مسابقات سازمان اوقاف شرکت کرده بودم، پیامک برگزاری این مسابقه برایم ارسال شد.
وی در ارتباط با تاثیر قرآن بیان داشت: من هر چه که در زندگی دارم از جمله موفقیتم در کنکور را مدیون قرآن هستم و بخاطر همین قران دو بار عازم کربلا شدم و فکر می کنم هر چه که به دست میآورم قران در آن تاثیر دارد.