کد خبر: 3501399
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴

مسابقات حفظ قرآن ناحیه دو اوقاف قم خاتمه یافت

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات حفظ قرآن ناحیه دو سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف قم در بخش آقایان خاتمه یافت.

مهدی قائم‌پناه، مسئول واحد قرآن امامزاده جعفر شهید(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: مسابقات ناحیه یک هفته گذشته در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و با حضور پرشور علاقه‌مندان در رشته‎های مختلف برگزار شد.

مسئول روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه استان قم ادامه داد: با خاتمه یافتن مسابقات ناحیه یک آقایان، ناحیه دو از دیروز عصر، ششم خرداد کار خود را آغاز کرده است و این مسابقات همچنان در حال برگزاری است.

قائم‌پناه تصریح کرد: مسابقات حفظ کل، ده، 20 و 5 جزء عصر دیروز در امامزاده جعفر(ع) برگزار شد و امروز نیز مسابقات در رشته‌های دیگر ادامه خواهد یافت.

وی اظهار کرد: امروز رقابت‌های ترتیل، قرائت، اذان، ابتهال و دعاخوانی در سالن مسابقات امامزاده برگزار می‌شود و بهترین داوران استان این رقابت‌ها را داوری می‌کنند.

قائم‌پناه با بیان اینکه در ناحیه دو بیش از 600 نفر از بانوان و آقایان در رشته‌های مختلف معارفی و غیرمعارفی ثبت نام کرده بودند گفت: رقابت بانوان طی روزهای قبل خاتمه یافته بود و بخش معارفی صبح امروز و مابقی بخش‎ها نیز عصر ادامه خواهد یافت.

قائم‌پناه بیان کرد: داوری بخش حفظ این مسابقات بر عهده آقایان؛ ترکمن، نصراللهی و محمدرضا محمدی بود.

captcha