کد خبر: 3502421
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۳

اجرای طرح تدبر در قرآن به صورت غیرحضوری

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دوره غیرحضوری مؤسسه تدبر در قرآن گفت: دوره غیرحضوری طرح تدبر در قرآن برای ظرفیت محدود به صورت رایگان در مشهد و شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

خدیجه شجاع، مسئول دوره غیرحضوری مؤسسه تدبر در قرآن مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی گفت: دوره غیرحضوری طرح تدبر در قرآن برای ظرفیت محدود به صورت رایگان در مشهد و شهرستان‌ها برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه این طرح ویژه کسانی است که به دلیل شاغل بودن و یا تحصیل و ... قادر نیستند به صورت حضوری در دوره های موسسه شرکت کنند، ادامه داد: نحوه ثبت نام به این شکل است که متقاضیان ساکن مشهد، با همراه داشتن مدارک لازم به موسسه مراجعه و درسنامه را که شامل یک جلد کتاب تدبر در قرآن، جزء سی‌ام، تألیف حجت‌الاسلام محمدحسین الهی‌زاده و چهارحلقه لوح فشرده که جلسات تدریس استاد الهی‌زاده می‌شود، دریافت می‌کنند.
شجاع بیان کرد: متقاضیان شهرستانی نیز پس از پرداخت هزینه پستی، درسنامه را به صورت رایگان از طریق پست دریافت خواهند کرد؛ طول مدت دوره 45 تا 50 روز است که فراگیران در طول این مدت می‌توانند جهت رفع اشکالات و پاسخگویی سوالاتشان از محتوای درسنامه، با مؤسسه در ارتباط باشند.
وی با بیان اینکه طرح آموزش تدبر در قرآن به صورت غیرحضوری از اواخر سال 93 و به صورت رایگان از تیرماه 95 شروع شده است و ثبت‌نام آن هنوز استمرار دارد، ابراز کرد: این طرح ویژه بانوان و آقایان دیپلم به بالا طراحی شده است که شامل سه واحد درسی می‌شود.
مسئول دوره غیرحضوری مؤسسه تدبر در قرآن افزود: شرکت‌کنندگان پس از سپری کردن مدت زمان دوره از طریق ایمیل در آزمون مربوطه شرکت کرده و بعد از کسب امتیاز لازم، گواهی‌نامه رسمی دوره عمومی تدبر در قرآن را دریافت خواهند کرد.
captcha