کد خبر: 3503349
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۸

حوزه انقلابی همه جانبه نگر باشد/ ضعف اخلاق و معنویت از مصیبت‌های جامعه امروز است

گروه اندیشه: رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: حوزه انقلابی باید در شرایط کنونی همه جانبه نگر و از آگاهی‌های سیاسی نیز برخورار باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت الاسلام احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امروز چهارشنبه،12 خرداد در مجمع بزرگ ملغان ماه مبارک رمضان در اصفهان، اظهارکرد: طلاب حوزه علمیه باید به مسائل سیاسی  آگاه و هدایتگر سیاسی باشند و از سیاست زدگی دوری کنند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی و نمایش الگوی عملی در عرصه سیاست  دو میراث گران‌بها هستند که از امام(ره) برای ما به یادگار مانده است، افزود: امام خمینی(ره) شخصیتی انقلابی بودند، ایشان با حرکت انقلابی خود، قدرت استکبار جهانی را شکستند و اکنون انقلاب اسلامی الگوی کشورهای مختلف جهان است.
وی با اشاره به شخصیت معنوی، علمی، سیاسی و اخلاق  امام(ره)، بیان کرد: شخصیت امام(ره)  باید الگوی طلاب و ورحانیون حوزه علمیه باشد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به تداوم امامت و ولایت فقیه به عنوان یک رکن مهم، گفت:  ولایت فقیه از ارکان مهم انقلاب اسلامی است و حوزه‌های علمیه باید به دنبال عملیاتی کردن یکسری از مسائل مربوط به فرهنگ انقلاب باشند.
حجت الاسلام واعظی خاطرنشان‌کرد: حوزه انقلابی باید همه جانبه نگر و از آگاهی‌های سیاسی نیز برخورار باشد.
وی افزود: برخورداری از بینش اعتقادی نسبت به پیوند مستحکم اسلام و سیاست باید یکی از ویژگی‌های مهم طلاب حوزه علمیه باشد؛ طلاب حوزه علمیه باید به مسائل سیاسی آگاه و هدایتگر سیاسی باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: اکنون ضعف اخلاق و معنویت از مصیبت‌ها و مشکلات جامعه  امروزاست که باید به این مسئله مهم توجه بیشتری در محافل و مجالس شود و طلاب حوزه علمیه باید بتوانند در نهادینه کردن اخلاق و معنویت در جامعه نقش ایفا کنند.
captcha