کد خبر: 3504279
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲

کیفی‌سازی فعالیت‌ها در کانون‌های مساجد مدیریت جهادی می‌خواهد

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی گفت: کیفی‌سازی فعالیت‌ها در کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد مدیریت جهادی می‌خواهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، محمدحسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان خراسان رضوی در اولین جلسه شورای مشورتی بیان کرد: شورای مشورتی باید به کیفی‌سازی برنامه‌های دبیرخانه کمک کند تا اقداماتی که دبیرخانه استان انجام می‌دهد، بهتر و موثرتر باشد زیرا کیفی‌سازی فعالیت‌ها در کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد مدیریت جهادی می‌خواهد.
وی افزود: اصرار داریم امسال که در آستانه ورود به برنامه ششم توسعه هستیم و از آنجایی که رویکرد اصلی برنامه ششم کیفی سازی است، کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد هم به سمت کیفی سازی و اثر بخشی بیشتر قدم بردارند اما باید توجه داشت که برای به ثمر نشاندن این کار زحمات فراوانی لازم است چرا که کیفی سازی در یک مقطع کوتاه اتفاق نمی‌افتد.
عبداللهی با اشاره به اینکه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد باید با برنامه حرکت کنند، تصریح کرد: با توجه به وجود زیرساخت لازم برای کیفی سازی و ارتقای سطح اثربخشی، همه کانون‌ها می‌توانند در سطوح مختلف جهش داشته باشند.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان خراسان رضوی ضمن تأکید بر اینکه انتظارات از دبیرخانه خراسان رضوی بیش از بقیه استان‌ها است، ابراز کرد: متاسفانه یکی از اشکالاتی که همیشه در این جلسات احساس می شود، این است که گاهی اوقات اجرایی کردن نظرات شورای مشورتی لازمه اعتبارات است که این منابع مالی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه به دنبال پویاسازی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد هستیم، اظهارکرد: ما از چارچوب ضوابط تعریف شده ستاد عالی نمی توانیم خارج شویم و عمده کار شورای مشورتی ارائه کمک‌های فکری و ایده های خوب جهت اثر بخشی بیشتر فعالیت‌های کانون ها و پیشبرد برنامه‌های تعیین شده ستاد عالی است.
captcha