کد خبر: 3510341
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳

برگزاری کلاس‌های رایگان قرآن در فرهنگسراهای مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، اداره آموزش شهروندان سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد، کلاس‌های روخوانی و روانخوانی قرآن کریم را به صورت رایگان در فرهنگسراها و مراکز فرهنگی شهر مشهد برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اداره آموزش شهروندان سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری مشهد، کلاس‌های روخوانی و روانخوانی را با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی و توسعه فراگیر انس با قرآن در جامعه برگزار کرده است.
این دوره‌ها از ابتدای ماه مبرک رمضان، آغار شده و تا پایان تابستان ادامه دارد که در پایان این دوره‌ها  نیز فراگیران از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، گواهینامه دریافت خواهند کرد.
این دوره‌ها مخاطبانی از گروه سنی پیش دبستانی تا بزرگسالان را شامل می‌شود که در دوره روخوانی و روانخوانی بیشتر به خواندن قرآن به صورت صحیح روان و ساده توجه شده است.
یادآور می‌شود، این دور‌ه‌ها در 18 جلسه، با نگاه کاربردی به آموزش و با همکاری موسسه تربیت مربی آیات در دو نوبت صبح و عصر، با حضور اساتید مجرب این موسسه برگزار می‌شود.
محمد عطاپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
0
با سلام محضر جنبعالی
قرض لز مزاحمت ما یک حسینیه ای در منطقه ابوطالب داریم با فضای مناسب و بزرگ و تمام امکانات و با مستمعین فعال و جوان لطفا راهنمایی بفرمائید میشه با یک قاری قرآن در ارتباط بود که بیاد به ما قرآن یاد بده؟
با تشکر عطاپور
09152007464
captcha