کد خبر: 3512507
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۱
دانشمندی:

دفاع از مرزهای ایران به‌صورت لایه‌ای صورت می‌گیرد

گروه اجتماعی: فرمانده لشکر مردم پایه 19 فجر ضمن تکریم مقام شامخ شهدای مدافع حرم گفت: مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های شهدا و رزمندگان باعث شده است که بتوانیم فاصله تهدید را لایه به لایه از مردم دور کنیم و البته ما نیز لایه به لایه کار دفاعی انجام می‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سردار اسکندر دانشمندی، فرمانده لشکر مردم پایه 19 فجر عصر دیروز، 12 تیرماه در مراسم تکریم و معارفه فرمانده گردان 105علی بن حمزه(ع) با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: مجاهدت و اخلاص شهدای انقلاب اسلامی باعث به‌وجود آمدن امنیت پایدار در کشور شده است.
وی با اشاره به مقام شامخ شهدای امنیت و فرمانده اسبق گردان 105 شهید اکبرعبدالله‌نژاد، او را در نزد مردم جنوب شرق  کشور را شهید شوشتری دوم دانست که مردم منطقه جنوب شرق به خاطر مردم‌داری او را یاد می‌کردند و ادامه داد: همچنین شهید نصیری بیات نیز با پشتکار و تلاش خود همیشه در صحنه‌های مجاهدت و ایثار حضور داشت.
دانشمندی همچنین شهید مدافع حرم محسن ماندنی فرمانده اسبق گردان 105علی‌بن حمزه(ع) را فردی دانست که به لحاظ اخلاق و منش در یگان لشکر مردم پایه 19 فجر سرآمد بود و گفت: این شهید بزرگوار دارای ویژگی‌هایی نظیر اخلاص، پاکی، اخلاق‌مدار بود و با منشی که داشت در روز سوم مسئولیت در منطقه عملیاتی به درجه رفیع شهادت نائل شد.
  وی تصریح کرد: افراد بسیاری امروز می‌دانند امنیت و سربلندی که جهان دارند به خاطر مجاهدت و تلاش‌های شهدای و ایثارگری رزمندگان در دفاع حق علیه باطل است و با این تلاش و فداکاری‌ها روز به روز به نقطه هدفمان نزدیک‌تر می‌شویم.
فرمانده لشکر مردم پایه 19 فجر در ادامه به حوادث منطقه اشاره کرد و افزود: ترکیه‌ای که روزی داعیه‌دار پرچم اسلام بود، امروز روابط مخفی خود را با رژیم صهونیستی آشکار می‌کند و از آن طرف پرده‌دارخانه خدا در هم پیمانی با اسرائیل کفر زمان از هیچ تلاشی کوتاه نمی‌آید.
وی گفت: امروز اکثر کشورهای عربی با اسرائیل در یک طرف و در طرف دیگر ایران به همراه سه کشور دیگرعراق، سوریه و یمن در مقابل جهان کفر و استکبار جهانی قرار گرفته‌اند.
 دانشمندی بیان کرد: همین مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های شهدا و رزمندگان باعث شده است که بتوانیم فاصله تهدید را لایه به لایه از مردم دور کنیم و البته ما نیز لایه به لایه کار دفاعی انجام می‌دهیم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود بر لزوم انجام کار انقلابی و جهادی و آشنایی به وظایف تأکید کرد و گفت: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای پیدا کردن اخلاص و پاکی جهت کار انقلابی و جهادی کردن در هر فردی است.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم فرمانده لشکر مردم پایه 19 فجر سروان پاسدار قاسم هنرمند را به عنوان سرپرست گردان شهیدپرور 105علی‌بن حمزه(ع) لشکر 19 فجر منصوب کرد.
captcha