کد خبر: 3513204
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۵:۲۲

وقف زمین برای توسعه حسینیه‌ای با قدمت یک قرن

گروه اجتماعی: مسئول اداره اوقاف شهرستان‌های سبزوار و خوشاب با اشاره به ثبت نهمین وقف شهرستان در سال جاری اظهار کرد: یک قطعه زمین برای توسعه حسینیه قنادهای سبزوار با قدمت یک قرن وقف شد.

حجت‌الاسلام حسین نیساری، مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های سبزوار و خوشاب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با اشاره به ثبت نهمین وقف شهرستان در سال جاری اظهار کرد: یک قطعه زمین برای توسعه حسینیه قنادهای سبزوار با قدمت یک قرن وقف شد.
حجت‌الاسلام نیساری با بیان اینکه متراژ این زمین 75 متر مربع است، تصریح کرد: ارزش ریالی این زمین وقفی به مبلغ 75 میلیون تومان ذکر شده که برای توسعه حسینیه قنادها توسط محمدعلی طالبیان، واقف خیراندیش وقف شده است.
وی عنوان کرد: حسینیه قنادها با قدمت بیش از 100 سال در ضلع جنوبی مسجد جامع شهرستان سبزوار و در انتهای بازار سرپوشیده شهر قرار دارد و دارای چادری با سابقه یک قرن است که نام این مکان در فهرست آثار میراث ملی و فرهنگی با پلاک ۶۳ به چشم می‌خورد.
مسئول اداره اوقاف شهرستان‌های سبزوار و خوشاب همچنین بیان کرد: یکی دیگر از خیّران این شهرستان به نام غلامحسین زرقی، یک باب منزل مسکونی به ارزش 110 میلیون تومان و به مساحت 248 متر مربع را برای حسینیه شاه‌حسینی شهرستان سبزوار وقف کرد.
captcha