کد خبر: 3514153
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱

اهدای مدال نقره مسابقات جهانی رشته ووینام فرانسه به موزه حرم رضوی

گروه اجتماعی: مدال نقره مهدی امیری‌فر از مسابقات جهانی رشته ورزشی ووینام 2014 فرانسه به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، در مراسم تقدیر از مهدی امیری‌فر، نفر دوم مسابقات جهانی رشته ورزشی ووینام 2014 فرانسه که در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، مدال نقره این ورزشکار به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد.
در این مراسم مهدی امیری‌فر، عضو تیم ملی ووینام کشورمان با اشاره به اینکه خود را خادم حضرت رضا(ع) می‎دانم، بیان کرد: به خاطر عشق و ارادت به حضرت رضا(ع)، این مدال‌ها را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کردم که امیدوارم امام رضا(ع) قبول کنند.
امیری‌فر ادامه داد: نیت کرده بودم یکی از مدال‌هایم را نیز به حرم امیرالمومنین(ع) اهدا کنم، اما به دلیل نبود موزه در حرم علی بن ابیطالب(ع) آن را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کردم.
نائب قهرمان مسابقات جهانی رشته رزمی ووینام 2014 فرانسه تصریح کرد: در خردسالی پدرم را از دست دادم و در حالی که فرزند ارشد خانواده بودم، هفت سال بیشتر نداشتم که برای اولین‌ بار به اتفاق مادرم به مشهد آمدم و از همان جا بود که عشق و علاقه ویژه‌ای نسبت به حضرت رضا(ع) پیدا کردم.
این ورزشکار اهل ایزه استان خوزستان افزود: هر چه دارم را از حضرت رضا(ع) می‌دانم و به همین دلیل است که تا زمانی که مدالی کسب کنم آن را به علی بن موسی الرضا(ع) اهدا خواهم کرد.
در ادامه این مراسم، محمدامین توکلی‌زاده، مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه آستان قدس رضوی گفت: شهرستان ایزه جزو مناطق قهرمان‌پرور ایران است و به رغم اینکه جزو مناطق محروم به شمار می‌آید، اما جوانان بسیار خوبی تربیت کرده است که در بسیاری از رقابت‌ها موفق بوده‌اند.
وی خطاب به این ورزشکار قهرمان گفت: شما برای ایران سرافراز پرچم‌داری کردید و با اهدای مدال‌هایتان به موزه حرم مطهر رضوی ماندگاری خود را نیز ثابت کردید.
مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه آستان قدس رضوی تصریح کرد: زمانی که انسان قله‌های حقیقی را فتح کند، دیگر برایش فتح تپه معنایی ندارد، چرا که دلبستگی به حضرت رضا(ع) خود یک قهرمانی است.
وی ادامه داد: انسان هنگامی که پس از تحمل سختی‌های بسیار، هدیه‌ای به دست می‌آورد، علاقه دارد آن را به بهترین و عزیزترین شخص زندگی‌اش تقدیم کند. امروز شما پس از ماه‌ها تلاش، مدال‌های ارزنده‌تان را که با سختی به دست آورده‌اید، به موزه حضرت علی بن موسی الرضا(ع) اهدا می‌کنید که قطعا این امر رضایت الهی را نیز در پی خواهد داشت.
یادآور می‌شود، در این مراسم تابلو فرشی از سوی آستان قدس رضوی به مهدی امیری‌فر، نائب قهرمان مسابقات جهانی ووینام اهدا شد.
captcha