کد خبر: 3515247
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
آیت‌الله عاملی:

توسعه مناطق آزاد با سیاست اقتصاد مقاومتی در تنافی نیست

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: تمامی ایراداتی که به مناطق آزاد گرفته می‌شود مربوط به اجرا و مدیریت است و اصل آن نه تنها تنافی با ایده اقتصاد مقاومتی ندارد، بلکه از بهترین ارکان آن به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، روز گذشته، 25 تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه شهر اردبیل ضمن تشکر از نمایندگان، مسئولین استانی و تمام کسانی که در تصویب یک فوریتی منطقه آزاد استان اردبیل تلاش کردند، با بیان این مطلب که بعضی از کارشناسان اعلام می‌کنند که توسعه مناطق آزاد با سیاست اقتصاد مقاومتی در تنافی است، گفت: تمامی ایراداتی که به مناطق آزاد گرفته می‌شود مربوط به اجرا و مدیریت است و اصل آن نه تنها تنافی با ایده اقتصاد مقاومتی ندارد، بلکه از بهترین ارکان آن به شمار می‌رود.
عاملی با اشاره به کثرت مخالفین، ورود رسانه‌های خاص و کثیرالانتشار به مخالفت با مناطق آزاد و دخالت اغراض سیاسی در این مسأله، لزوم تلاش مضاعف برای تصویب اصل موضوع را لازم دانست.
امام جمعه اردبیل در ادامه افزود: در خصوص گمرک اصلاندوز نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و وزیر محترم کشور قول مساعد داده‌اند تا این گمرک به حالت اولیه برگردد.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به ماده شش قانون پنجم توسعه مبنی بر اینکه باید 30 درصد گمرکات کشور تعطیل شود، عنوان کرد: اگر بنابر حذف گمرک‌های راکد است پس گمرک خداآفرین که در مقابل اراضی اشغالی قرار گرفته و رکود آن بسیار شدیدتر از گمرک اصلاندوز است، چرا مصوبه این گمرک باطل نمی‌شود؟
خطیب جمعه اردبیل در بخش دیگری از خطبه‌ها از دست‌اندرکاران خرید گندم تشکر کرد و گفت: تا حال 390 هزار تن گندم خریداری شده و 180 میلیارد تومان پرداخت گردیده است، ولی در بعضی از مناطق مثل منطقه هیر مشکل جدی وجود دارد و محصولات در برابر باد و باران، پرندگان و در خرمن‌ها رها شده است.
عاملی با اشاره به مشکلات ایجاد شده در خرید جو نیز گفت: تعلل در خرید جو ظلم فاحش به تلاش استان و ثروت کشور است.
امام جمعه اردبیل همچنین در پایان سخنان خود برای موفقیت جوانان استان که در حال پرکردن اوراق کنکور هستند دعا کرد.
captcha