کد خبر: 3516337
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۸

جذب 500 خیّر در طرح «محسنین» آباده

گروه اجتماعی:‌ مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) آباده گفت: یکی از طرح‌های حمایتی این نهاد است که بنا به تعریف قرآن کریم محسنین یعنی نیکوکاری است که شهرستان آباده قریب به پانصد نفر حامی خیر جذب کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، محمد تقی ملایی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان آباده امروز، 29 تیرماه از جذب 285 میلیون و 500 هزار ریال از اوایل سال جاری تاکنون در طرح «محسنین» کمیته امداد خبر داد و گفت: یکی از طرح‌های حمایتی این نهاد است که بنا به تعریف قرآن کریم محسنین یعنی نیکوکاری واین طرح عملاً از سال گذشته در سر تا سر کشور همانند طرح اکرام ایتام شروع شده است که شهرستان آباده قریب به پانصد نفر حامی خیر جذب کرده است.
 وی بیان کرد: انسان در نظام اجتماعی اسلام دارای ارزش والایی است و حفظ حرمت و کرامت او بر همگان واجب است و خداوند رحمان دوست دارد که همه بندگانش درعزت به سر برند، از سوی دیگر خداوند متعال خواسته است تا نیاز محرومان بدست همنوعانشان و به قصد قرب و رضایت پروردگار مرتفع شود و همگان در امر انفاق و نیکوکاری مشارکت کرده تا زمینه زندگی عزتمندانه برای همه آحاد جامعه فراهم شود.
تقی ملایی اظهار کرد: در کنار فرزندان محروم از نعمت پدر، نوگلان دیگری هم هستند که تقدیر به گونه‌ای دیگر آنان را از وجود این پشتوانه عظیم بی‌بهره کرده است پدرانی که علی‌رغم میل باطنیشان به دلیل بیماری، کهولت، از کار افتادگی و گسستن از فضای پر مهر خانوادگی توان اداره زندگی خود را نداشته و با تأمین معیشت خانواده بر دوش زنان سرپرست خانوار نهاده شده است.
مدیر کمیته امداد آباده ادامه داد: به‌منظور جاری ساختن اهداف متعالی ارزش‌های اصیل اسلامی و جوشش رأفت و الفت بین اقشار مختلف مردم با اجرای طرح محسنین شرایطی فراهم شده تا خیرین و نیکوکاران به نیازمندترین خانواده‌ها مساعدت کنند با واریز ماهیانه مبلغی هر چند کم (سرانه پیشنهادی 200000ریال) نیکوکاران می‌توانند نیات خیر خواهانه خود را جامه عمل پوشانده و تصنیف مهربانی را در وجود فرزندان محروم زمزمه کنند.
وی تصریح کرد: با استفاده از این مفاهیم بلند اعتقادی و ارزشی طرحی دیگر مبتنی بر باورهای ایمانی مردم نیکوکار و خیر سال گذشته پا به عرصه حیات نهاده که همانند طرح اکرام ایتام و مبتنی بر روش‌های این طرح پر برکت به‌دنبال رسیدگی به امور نیازمندان جامعه با ویژگی‌های اجتماعی و اقتصادی خاص، همانند سالمندان، کودکان، بیماران، از کارافتادگان، زنان سرپرست خانواده و در یک کلام خانواده‌های نیازمند است این طیف از اقشار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) علی‌رغم دریافت خدمات اولیه از این نهاد فاقد امکانات افزونتر برای تأمین نیازهای اساسی و حیاتی خود بوده و ضرورت رسیدگی ویژه به امور آنان با استفاده از کمک‌های مردم خیر و نوعدوست در مقطع کنونی محسوس است.
ملایی در پایان سخنان خود گفت: سرانه هر نفر از مشمولین طرح به‌صورت ماهیانه قریب به 85 هزار تومان است که جای تقدیر و تشکر از حامیان نوع‌دوست است و شماره تلفن‌های 07144346688 و 07144335858 آماده پاسخگویی به سؤالات همشهریان گرامی در این زمینه‌هاست.
captcha