کد خبر: 3520209
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۶

جشن آغاز دهه کرامت در تیپ 55 هوابرد شیراز برگزار شد

گروه اجتماعی: به‌مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت مراسم جشنی در تیپ 55 هوابرد شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مراسم جشن سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و همچنین آغاز دهه کرامت روز گذشته، 14 مرداد با حضور فرماندهان، مسئولین و كاركنان پایور و ظیفه تیپ 55 هوابرد شیراز در محل حسینیه امام حسین (ع) این تیپ برگزار شد.
حجت‌الاسلام حسن نیكنام، مدرس حوزه و دانشگاه در این مراسم به تبیین صفات و ویژگی‌های حضرت معصومه(س) و مقام و منزلت ایشان پرداخت و گفت: این صفات والا و كمالات، ایشان را الگویی برای زنان و دختران مسلمان قرار داده است.
وی با بیان احادیث و روایاتی از امام رضا(ع) و امام جواد(ع)  در خصوص زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: سعی كنیم خود را مقید به زیارت حضرت معصومه(س) کنیم چرا كه  بركات و آثار زیادی در زیارت آن حضرت وجود دارد و هر كس ایشان را با عرفان زیارت کند بنابر روایات از اهل بهشت خواهد بود.
نیکنام در پایان با تأكید بر ضرورت الگوگیری بانوان از سیره آن حضرت افزود: امید است دختران ما ویژگی‌های حضرت معصومه(س) را سرلوحه كار خود قرار داده و ایشان را الگوی خود در زندگی قرار دهند.
captcha