کد خبر: 3523369
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴
رستمی خبر داد:‌

ارائه 3 بسته سرمایه‌گذاری گردشگری فارس در هفته دولت

گروه اجتماعی: معاون گردشگری و امور زائران استانداری فارس از ارائه سه بسته سرمایه‌گذاری گردشگری در این استان در هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، شاپور رستمی، معاون گردشگری و امور زائران استانداری فارس امروز، 26 مرداد در جلسه کمیته گردگشری، فرهنگی و تاریخی استان فارس، با اشاره به اینکه پیش از شروع بکار دولت تدبیر و امید طرح‌های گردشگری 43 مرکز بوده است، افزود: با آغاز به کار دولت تدبیر و امید تاکنون 48 پروژه در قالب تاسیسات گردشگری در حال ساخت است که نشان دهنده رشد 112 درصدی ایجاد تاسیسات گردشگری است.
وی از مجموعه معاونت سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دلیل سرعت در انجام فرایندهای اداری سرمایه گذاری قدردانی و اضافه کرد: اقدامات انجام شده از سوی این اداره کل بسیار مطلوب و مثبت بوده به طوری که  سه بسته سرمایه‌گذاری آماده ارائه به سرمایه‌گذاران و سه پروژه بوم گردی در هفته دولت آماده افتتاح است.
معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس افزود: حدود 920 میلیارد تومان در بخش‌های مختلف به متقاضان مجوز داده شده است.
رستمی ادامه داد: معاونت سرمایه گذاری گردشگری نباید تنها به دادن مجوز اکتفا کند بلکه باید نظامی حقوقی جهت پیگیری و نظارت بر تاسیسات و موسسات گردشگری ایجاد شود.
رستمی بر دسته بندی مناسب قوانین و مقررات سرمایه گذاری اشاره و اظهار كرد: باید بر اساس میزان و نوع سرمایه‌گذاری، قوانین و مقررات تدوین شود تا سرمایه‌گذاران با میل و رغبت بیشتری وارد این عرصه شوند.
وی تصریح کرد: نباید به سرمایه‌گذار به‌عنوان سرمایه‌دار نگاه کرد بلکه ایجادکننده اشتغال باید محسوب شود و منافع یک سرمایه‌گذار درگرو منافع شهر است و مسئولین باید بادید بازتری به این مسئله بنگرند و منافع شهر و شهروندان را در نظر بگیرند و اگر از سرمایه‌گذار حمایت شود، همه سود خواهند برد.
معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس همچنین با اشاره به اینکه ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی فرصت مناسبی برای توسعه پایدار گردشگری است، تأکید کرد: این دسته از اقامتگاه‌ها از نظر اقتصادی بنگاه‌های کوچکی هستند که خیلی زود به بازدهی می‌رسند از این رو ظرفیت بزرگ اقتصادی را در خود جای داده‌اند و اشتغال بیشتری را به دنبال دارد و در جهت تحقق شعار سال؛ اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است.
رستمی ادامه داد: از آنجایی که این اقامتگاه‌ها را در بافت‌های تاریخی نیز می‌توان احداث کرد، فرصت بسیار مناسبی ایجاد می‌کند که تحرک و زندگی در این بافت‌ها رونق پیدا کند، ساکنان اصیل بافت‌ها به این مناطق بیایند و در این راستا به صورت طبیعی امنیت و زندگی اجتماعی در بافت ایجاد می‌شود.
captcha