کد خبر: 3525248
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹

توزیع هزاران نسخه ترجمه قرآن در «کنتاکی» آمریکا

گروه بین‌الملل: گروهی از مسلمانان آمریکا در نمایشگاه سالانه ایالت کنتاکی به توزیع هزاران نسخه ترجمه انگلیسی قرآن کریم به‌صورت رایگان در میان بازدیدکنندگان اقدام کرده‌اند.

توزیع هزاران نسخه قرآن در ایالت «کنتاکی» آمریکا

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Lex18»، نمایشگاه سالانه ایالت کنتاکی امسال از 28 مرداد آغاز شده است و تا 7 شهریور ادامه خواهد داشت.

هزاران نسخه ترجمه انگلیسی قرآن با هدف ترغیب مردم به شناخت بیشتر اسلام و قرآن در این نمایشگاه توزیع خواهد شد.

عیسی وودز، از مسئولان برگزاری این طرح می‌گوید: هدف از اهدای ترجمه‌های قرآن، آموزش است؛ بعضی حتی در عمرشان یک مسلمان هم ندیده‌اند.

وودز 5 هزار نسخه قرآن به نمایشگاه آورده و تاکنون بیش از 2000 نسخه قرآن میان مردم توزیع شده است.

مایک اسلی، کهنه‌سرباز آمریکایی شرکت‌کننده در این نمایشگاه گفت: «فکر کردم که یک نسخه بگیرم و نگاهی بیندازم و ببینم که چه می‌گوید. خوب است که اطلاعات در دست مردم قرار گیرد تا خودشان بدانند».

captcha