کد خبر: 3525345
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۳

اصلاح سبک زندگی در جامعه با استفاده از ابزار هنر

گروه هنر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان با اشاره به اصلاح سبک زندگی در جامعه با استفاده از ابزار هنر عنوان کرد: اصلاح فرهنگ در مدت زمان کوتاه با سخنرانی و مطالب زودگذر میسر نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، داوود ابوترابی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان چهارشنبه، سوم شهریورماه در مراسم گشایش دومین نمایشگاه دوسالانه نقاشی استان همدان، عنوان کرد: اگر سبک زندگی تغییر نکند، اقتصاد مقاومتی عملی نمی‌شود.
وی با اشاره به اصلاح سبک زندگی در جامعه با استفاده از ابزار هنر گفت: امید است با قلم، شعر، کتابت و اهالی سینما و تئاتر گام‌های قوی برای ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی برداریم.
ابوترابی با بیان اینکه اصلاح فرهنگ در مدت زمان کوتاه با سخنرانی و مطالب زودگذر میسر نمی‌شود، ادامه داد: برای اصلاح فرهنگ باید از ابزار هنر که از جنس فرهنگ است، استفاده کرد، سبک زندگی که امروزه به سمت اسراف، مصرف بیش از حد بنزین، طلاق و ... کشیده شده است را باید تغییر داد.
رئیس اداره ارشاد همدان «ناصر پلنگی»، استاد نقاشی را از افتخارات و توانمندی‌های استان دانست و ابراز کرد: در حوزه هنر همدان دارای جوان‌های با استعداد زیادی است که در این زمینه می‌توان از توانمندی‌ آنها استفاده کرد.
وی با اشاره به حمایت‌های مالی ارشاد برای برگزاری دومین نمایشگاه دوسالانه نقاشی گفت: با توجه به برگزاری سالانه جشنواره تجسمی در استان، تصمیم گرفتیم امسال به صورت تخصصی توانمندی‌های هنرمندان را به نمایش بگذاریم.
وی تأکید کرد: امید واریم با حمایت‌های شورای همدان که همیشه در جشنواره‌های هنر خوب درخشیده است، بتوانیم شاهد برگزاری برنامه‌هایی از این دست باشیم، با وجود محدود بودن اعتبارات و اطلاع‌رسانی کمرنگ، هنرمندان از نمایشگاه بسیار خوب استقبال کردند.
captcha