کد خبر: 3526074
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱
در رادیو اقتصاد انجام می‌شود؛

بررسی منویات مقام معظم رهبری در خصوص ساده‌زیستی مسئولان

گروه اقتصاد: رادیو اقتصاد، امشب در برنامه «نود و هشتی‌ها»، به بررسی منویات مقام معظم رهبری در خصوص ساده‌زیستی مسئولان خواهد پرداخت.

مژگان جعفرقلی‌زاده، مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: اینکه ساده‌زیستی در بین مسئولان کشور چگونه به تحقق شعار سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل کمک می‌کند و نیز نگاهی به زندگی دولتمردان شهیدرجایی و باهنر از جمله محورهای موضوعی این برنامه خواهند بود که توسط کارشناسان مربوطه بررسی خواهند شد.
دوشنبه//منویات مقام معظم رهبری در خصوص ساده‌زیستی مسئولان
وی ادامه داد: در طول برنامه رحیم محترم، کارشناس تجارت بین‌الملل، اشتباهات رایج در عقد قراردادهای بین‌المللی را بیان می کند و بردیا آرمان، کارشناس بازاریابی در مورد بازاریابی محتوا صحبت می‌کند.
مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد خاطرنشان کرد: برنامه «نود و هشتی‌ها» کاری از گروه اقتصاد و جامعه رادیو اقتصاد، به تهیه‌کنندگی غلامرضا عزتی، روزهای شنبه تا پنج‌شنبه ساعت 17 به مدت 85 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
بررسی عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در زمینه اقتصاد مقاومتی
جعفرقلی‌زاده همچنین از بررسی عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در زمینه اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: رادیو اقتصاد، امروز دوشنبه، 8 شهریورماه در برنامه «رهیافت» قصد دارد به  بررسی عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در زمینه اقتصاد مقاومتی بپردازد.
وی ادامه داد: دکتر کشاورز، معاون زراعت جهاد کشاورزی در برنامه اهشب درباره هفته دولت و همچنین عملکرد وزارت کشاورزی در خصوص اقتصاد مقاومتی صحبت خواهد کرد.
مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد در پایان گفت: برنامه «رهیافت» کاری از گروه کسب‌و‌کار به تهیه‌کنندگی نازنین کتابچی، روزهای شنبه تا پنج‌شنبه، ساعت 20 به مدت 55 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
captcha