کد خبر: 3526102
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰
زاهدی:

دین را باید با محبت به مردم عرضه كرد

گروه اجتماعی: رئیس تبلیغات اسلامی ممسنی خطاب به طلاب از آنان خواست تا با خوشرویی با مردم برخورد كرده و دین را با محبت به مردم عرضه كنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام سید درویش زاهدی، رئیس تبلیغات اسلامی ممسنی امروز، 7 شهریور در مراسم افتتاح كلاس‌های درسی حوزه علمیه امام صادق(ع) این شهرستان خطاب به طلاب گفت: اگر می‌خواهید در آینده طلبگی خود موفق شوید باید از هم اکنون عامل خوبی نسبت به دستورات دین باشید.
وی نخستین شرط را برای شروع یك كار جدید عشق و علاقه دانست و افزود: دومین شرط اساسی این است یک طلبه خودش نسبت به مسائل دینی عامل خوبی باشد و به آنچه دستورات دینی است به‌طور کامل عمل کند.
زاهدی با تأكید بر اینكه طلاب باید با خوشرویی با مردم برخورد كنند، گفت: دین را با محبت به مردم عرضه کنید و حرف مخالفان را با صبر و حوصله پاسخ دهید.
رئیس تبلیغات اسلامی ممسنی گفت: شرط مهم دیگر در کسوت طلبگی این است که خود را با اسلحه علم توانا کنید تا بتوانید مسائل دینی و سوالات جوانان را پاسخ دهید.
captcha