کد خبر: 3527476
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۷

برگزاری مراسم عقد 13 زوج جوان شیرازی در حرم شاهچراغ(ع)

گروه اجتماعی: همزمان با فرا رسیدن سالروز ازدواج فرخنده حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) مراسم عقد 13 زوج‌ جوان شیرازی امروز در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، همزمان با فرا رسیدن سالروز ازدواج فرخنده حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) مراسم عقد 13 زوج‌ جوان شیرازی از صبح امروز، 13 شهریورماه در سالن عقد «پیوند آسمانی» حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در حال برگزاری است كه این مراسم‌ها تا نماز مغرب و عشاء ادامه خواهد داشت.
زوج‌های جوان بر اساس تعیین وقت‌های قبلی با حضور در این سالن كه مزین به سفره عقد و فضایی آكنده از آرامش است، زندگی مشترك خود را در چنین روز فرخنده‌ای آغاز می‌كنند تا از همان ابتدا در راه الگوبرداری از زندگی مشترك حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) گام بردارند.
بنا بر این گزارش، آستان مقدس احمدی و محمدی(ع)، در راستای تسهیل ازدواج جوانان و تشویق جوانان به این سنت حسنه اسلامی و بهره‌مندی از فضای معنوی حرم مطهر و متبرک شدن پیوند آسمانی آن‌ها با حضور در این مکان معنوی، اقدام به راه اندازی سالن عقد ازدوج با عنوان «پیوند آسمانی» برای برگزاری مراسم عقد ازدواج جوانان در فضایی در حرم مطهر کرده است.
واحد جوانان و نوجوانان آستان مقدس، مراسم‌های عقد ازدواج دائمی جوانان را در تمامی ایام هفته در طول سال و به خصوص مناسبت‌های مذهبی و ملی در سالن پیوند آسمانی حرم مطهر برگزار می‌کند.
captcha