کد خبر: 3528622
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۲

17 شهریور نماد استقامت ملت ایران در برابر رژیم طاغوت بود

گروه سیاسی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز با اشاره به سالگرد گرامیداشت قیام خونین 17 شهریور، گفت: حادثه این روز نماد استقامت ملت ایران در برابر رژیم طاغوت بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین روحی یزدی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز روز چهارشنبه، 17 شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: امروز درآستانه سالگرد فاجعه منا هستیم که با مروری بر تاریخ شاهد آن هستیم هر سال یک اتفاق در حج رخ می‌دهد.
وی آتش سوزی در ایام حج به رغم اطلاع رسانی مبنی بر ضد آتش بودن چادر را از جمله این اتفاقات عنوان کرد.
روحی یزدی گفت: با منویات مقام معظم رهبری توانستیم اجساد فاجعه منا را به رغم کوتاهی دولت عربستان بگیریم، اما در فاجعه منا حرمت حقوق بشر پایمال شد.
این مسئول اضافه کرد: ازسوی دیگر قدرت‌ها این جنایات را نادیده می‌گیرند و این شرایط نوید بخش سقوط آل سعود است که نمونه بارز آن را درسال‌های گذشته شاهد بودیم.
روحی یزدی گفت: امسال در روسیه کنفرانس علمای اهل سنت ازبلاد مختلف تحت عنوان اهل سنت کیست تشکیل شد که درآن ازعربستان، قطر و بحرین دعوت نکردند و در بیانیه پایانی اعلام شد که وهابیت، تکفیری و سلفی‌گری از اهل سنت نیستند.
وی اضافه کرد: این موضوع باعث اعتراض عربستان و قطر شد و موضع گرفتند چراکه بزرگان اهل سنت آمدند عربستان و قطر را از کشورهای دنباله رو اهل سنت خارج کردند.
این مسئول ادامه داد: این قوی‌ترین علامت برای سقوط آل‌سعود است و هرچه زودتر تحقق می‌یابد، بخاطر رفتارهای ظالمانه‌ای در دنیا دارد.
روحی یزدی افزود: امروز در بلاد اسلامی هر ظلمی که صورت می‌گیرد دست آل سعود چه پنهان و آشکار در آن وجود دارد که می‌توان به نسل کشی یمن، سوریه، عراق، حرکت‌های انتحاری که اثر انگشت آل‌سعود و رهبران آل‌سعود یعنی امریکا و انگلیس را دارد.
وی گفت: مقام معظم رهبری در پیامی فرمودند عربستان امنیت حجاج بیت الله حرام را به اسرائیل سپرده است. صهیونیست‌ها در پیمان با آل‌سعود به دنبال خواسته‌های سیاسی و اهداف پنهان خود هستند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز خاطرنشان کرد: با استفاده از امکانات هر نوع حرکتی را از حجاج می‌خواهند زیر نظر قرار بدهند و آل‌سعود برای نجات خود به صهیونیست‌ها متوسل شده تا چند روزی بیشتر حکومت کند.
روحی یزدی اضافه کرد: با هوشیار شدن ملت مسلمان و آگاه شدن مسلمانان این ترفند‌ها راه به جایی نمی‌برد و همه ماه شاهد نابودی آل‌سعود خواهیم بود اگرچه امروز ماموریت تکفیری‌ها ایجاد تفرقه است بین مسلمانان و بتوانند بزرگان خود رابه آرزوهایشان برسانند اما هرچه بیشتر باید بصیرت به خرج داد.
وی گفت: هرسال یک اتفاقی در حج می‌افتد که به ذهن می‌آورد تعمدی در کار باشد که این امر نیز حاکی از بی‌کفایتی آل‌سعود است، درصورتی که درفاجعه منا سال گذشته اگر تدابیر لازم صورت گرفته شده بود، آمار کشته‌شدگان کمتر می‌شد.
روحی یزدی در ادامه به قیام خونین 17شهریور اشاره کرد و افزود: این روز درسال 57 نقطه عطفی درتاریخ ایران اسلامی بود با شکل‌گیری ظلم و جنایات شاهنشاهی در این روز پرونده و سرنوشت طاغوت رقم خورد با حضور مردم نسبت به تغییر رژیم حکومتی ایران اسلامی کار به سرانجام رسید.
وی در پایان گفت: حوادثی که درسال 57 اتفاق افتاد به برکت درس‌گیری از معارف دینی از ماه رمضان بود که توسط روحانیت طراحی و انقلابیون همراهی کردند تا زمینه تغییر حکومت طاغوت فراهم شد.
captcha