کد خبر: 3529142
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳
ویژه آقایان؛

10 دوره تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن در لرستان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‌همت اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان تا پایان مهرماه سال‌جاری، 10 دوره تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم ویژه آقایان در سطح شهرستان‌های استان لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان، به‌منظور تربیت کادر قرآنی متخصص در سطح استان، 10 دوره تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی ویژه برادران را در سطح شهرستان‌های استان لرستان برگزار می‌کند.
بنابراین گزارش؛ از این تعداد یک دوره به‌صورت استانی بوده که برگزار شده و 9 دوره دیگر به‌صورت شهرستانی در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود، که دوره شهرستان بروجرد در حال برگزاری است.
دوره‌های شهرستانی تا پایان مهرماه باید برگزار شود و آزمون این دوره به‌صورت هم‌زمان در سطح شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.
این دوره 128 ساعته است که 40 ساعت آن به‌صورت حضوری و تدریس دو درس تخصصی آموزش روش تدریس و آموزش قرائت سه‌گانه (بخش‌خوانی، کلمه خوانی و روان‌خوانی) با حضور اساتید کشوری مانند استاد رمضانی‌فرد، استاد حسنی، حداکثر تا پایان مهرماه سال جاری برگزار می‌شود، و 88 ساعت آموزشی به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
در این راستا با حضور استاد رمضانی‌فرد، این دوره طی روزهای 30 و 31 شهریورماه در شهرستان کوهدشت و طی روزهای اول و وم مهرماه در شهرستان خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
captcha