کد خبر: 3531767
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹

جاری شدن عقد اخوت بین سادات حیات‌الغیب خرم‌آباد و چگنی

گروه اجتماعی: هم‌زمان با عید غدیر خم در قالب جشن «ولایت علوی اکمال دین نبوی» عقد اخوت بین سادات حیات‌الغیب خرم‌آباد و دوره چگنی جاری شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در این مراسم معنوی که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، مسول جذب و گزینش ائمه جمعه کشور، حجت الاسلام والمسلمین حسین‌زاده آملی، امام جمعه شهرستان دوره چگنی و سلسله جلیله سادات حیات‌الغیبی و زائران و مجاوران امامزاده حیات‌الغیب برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، مسول جذب و گزینش ائمه جمعه کشور  در سخنانی به مناقب امام علی(ع) و اهمیت عید غدیر در تاریخ اسلام اشاره کرد و به تشریح ابعاد مختلف خطبه غدیر پرداخت.
وی از تلاش‌های اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خرم‌آباد و هیات امنای این آستان مقدس، در ساخت و نصب ضریح مقدس این امامزاده واجب‌التعظیم تقدیر کرد.
مسول جذب و گزینش ائمه جمعه در ادامه با اشاره به بیانات امام راحل و عظیم الشان و تاکیدات مقام معظم رهبری، آستان مقدس امامزادگان را محل آرامش مردم در سختی‌ها و مشکلات و همچنین منشا هدایت فکری و معنوی مردم دانست.
در  پایان این مراسم معنوی، در آستان مقدس امامزاده حیات‌الغیب(ع) شهرستان دوره‌چگنی برگزار شد، سلسه جلیله سادات حیات‌الغیبی و زائران و مجاوران آستان مقدس امامزاده حیات‌الغیب(ع) دست در دست هم قرار داده و عقد اخوت و صیغه برادری بین آنها جاری شد.
captcha