کد خبر: 3532162
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳
طی مراسمی؛

نخستین جشنواره تقلید تلاوت با تجلیل از برترین آثار پایان یافت + تلاوت‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: جشنواره تقلید تلاوت که در ماه‌های اخیر با ارسال آثار قراء برای کانال تلگرامی الحان سلوک و با حمایت موسسه قرآنی بسیج برپا شد، امروز طی مراسمی پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اختتامیه جشنواره تقلید تلاوت امروز، اول مهرماه با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای منا با حضور تعدادی از اساتید قرآن در میدان سپاه تهران، خیابان پادگان ولیعصر(عج)، حسینیه فاطمة الزهراء(س)، سالن شهید رشادی  برگزار شد.
این مراسم با تلاوت مسعود سیاح گرجی، قاری بین‌المللی آغاز شد، وی پس از تلاوت قرآن، شعری که در وصف فاجعه منا و شهدای قرآنی سروده بود، خواند. در اختتامیه جشنواره تقلید تلاوت، یاد شهدای قرآنی منا و نیز یاد مرحوم امیرطاهر منصوری، قاری جوان و ممتاز کشورمان گرامی داشته شد.
نخستین جشنواره تقلید تلاوت با تجلیل از برترین آثار پایان یافت + تلاوت‌ها
جهانبخش فرجی، مدرس و قاری بین‌المللی و مدیر جشنواره تقلید تلاوت ضمن ارائه نکاتی در مورد این جشنواره و بحث تقلید بیان کرد: با توجه به این که تقلید تلاوت با مدت زمان بیش از بیست دقیقه‌ می‌تواند قاری‌ساز باشد، این جشنواره را تدارک دیدیم. همه شرکت کنندگان دارای سطح ممتاز هستند و امیدواریم این جشنواره الگویی برای رشد هنر تلاوت قرآن باشد هنری که باید به آن به دید یک موهبت الهی نگاه کنیم و اجر و ثواب آن را نیز باید از خداوند بخواهیم.
رحیم قربانی، رئیس موسسه قرآنی بسیج و سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول الله(ص) دیگر سخنران مراسم اختتامیه بود و ضمن تشریح فعالیت‌های مؤسسه قرآن بسیج تصریح کرد: یکی از رسالت‌های بسیج، جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی و نشر و ترویج آن است، همچنین ورود به عرصه‌های قرآنی که در آن‌ها خلأ وجود دارد از دیگر مسئولیت‌های بسیج است. در این عرصه‌ها بسیج یا خودش ورود می‌کند و یا به ارگان‌هایی که فعال هستند، کمک می‌کند.
وی افزود: از جمله فعالیت‌‌های بسیج، شناسایی شهدای قاری و حافظ قرآن بوده است، به طوری که 1500 شهید را شناسائی کرده‌ایم، 135 مستند تلویزیونی تهیه شده و سه یادواره برگزار شده است. همچنین در بخش‌هایی مانند هنر، نمایش و مستند و ... نیز خلأهایی وجود دارد که بسیج به آن‌‌ها ورود پیدا کرده و در بخش هنرهای نمایشی گام‌هایی برداشته شده است.
رئیس مؤسسه قرآن بسیج در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه‌ها ایجاد تغییر در عرصه مسابقات است به طوری که اسم مسابقات قرآن، قاری را از اهداف تلاوت تا حدودی دور می‌کند و رقابت‌هایی که گفته می‌شود سازنده است، خروجی لازم را ندارند.
نخستین جشنواره تقلید تلاوت با تجلیل از برترین آثار پایان یافت + تلاوت‌ها
وی گفت: فضای مجازی و ظرفیت عظیم آن نیز از دیگر نقاطی است که بسیج در آن ورود کرده و با این طرح، جشنواره تقلید تلاوت که به صورت مجازی برگزار شد، بسیاری از مشتاقان قرآن را جمع کرد و برگزاری جشنواره از طریق فضای مجازی به تحقق اقتصاد مقاوتی نیز کمک کرده است.
قربانی در مورد شکل‌گیری جشنواره تقلید تلاوت گفت: با پیشنهادی که آقای فرجی در کانال تلگرامی الحان سلوک دادند، ما هم احساس کردیم این کار با اهداف بسیج برای شکستن فضای مسابقات هم‌خوانی دارد و در نتیجه تصمیم گرفتیم این کار توسط بسیج حمایت شود. در این جشنواره، هدف تلاوت تقلیدی حداقل بیست دقیقه‌ای مد نظر بوده که در نهایت 50 نفز از شرکت کنندگان در سه سطع ممتاز، عالی و خوب دسته بندی شدند.
در پایان یادآور می‌شود، 10 نفر از شرکت کنندگان به عنوان نفرات ممتاز معرفی شدند که از این میان پنج نفر در مراسم اختتامیه به تلاوت قرآن پرداختند که تلاوتشان ارائه می‌شود.

تلاوت رضا مدبر
دریافت
کد

تلاوت یدالله کاظمی
دریافت
کد

تلاوت امین باقری
دریافت
کد

تلاوت سید جلیل خلیق
دریافت
کد

تلاوت مهدی خلیلی
دریافت
کد
گزارش تصویری را اینجا ببینید.
captcha