به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت الاسلام علی شکاری، مسئول تعلیم و تربیت بسیج کارمندان کشور در این مراسم خواستار حفظ روحیه بسیجی در کارمندان شد و اظهار کرد: امروز اولویت کار مردم است و اگر توانستید کار مردم را به درستی انجام دهید، حافظ خون شهدای کارمند خواهید بود.
وی با بیان اینکه 21 هزار شهید از قشر کارمند در کشور وجود دارد، افزود: ما امروز از کارمندان توقع داریم ادامه دهنده راه شهیدان باشند و نظم و انضباط و پیشرفت کشور را سرلوحه کار خود داشته باشند.
این مسئول بیان کرد: کارمند بسیجی باید خادم مردم باشد و در حد توان برای اهداف و آرمانهای شهدا تلاش کند.
مسئول تعلیم و تربیت بسیج کارمندان کشور در پایان گفت: شهیدان کارمند همواره دغدغه خدمتگزاری داشتند چرا که به طور قطع خدمتگزاری به مردم بهترین عبادت است و ما هم باید آنها را سرلوحه خود قرار دهیم و ادامه دهنده راهشان باشیم.
در پایان این آیین از 14 کارمند جانباز و خانواده شهید وایثارگر تامین اجتماعی تجلیل به عمل آمد.