کد خبر: 3533925
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴

نمایشگاه«با این ستارگان می‌توان راه را پیدا کرد» به کار خود پایان داد

گروه اجتماعی: نمایشگاه «با این ستارگان می‌توان راه را پیدا کرد» که به‌ همت پایگاه چهارم پشتیبانی هوا نیروز اصفهان برگزار شده بود، به کار خود پایان داد.

جعفر طاهری، معاونت فرهنگی پایگاه چهارم پشتیبانی هوانیروزاصفهان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، اظهارکرد: نمایشگاه «با این ستارگان می‌توان راه را پیدا کرد» به مناسبت هفته دفاع مقدس از سوی پایگاه چهارم پشتیبانی هوانیروز اصفهان،معاونت فرهنگی شهرداری منطقه 6 و حوزه امام صادق (ع) بسیج اصفهان برگزار شد.
وی افزود: پخش مستند سینمایی«انقلاب» که روایتی از دوران شاه و تظاهرات مردمی در مبارزه با رژیم طاغوت،دوران پیروزی انقلاب،ترور شخصیت‌های انقلاب، تشییع شهدا و شهدای مدافع حرم است، از بخش‌های مهم این نمایشگاه بود.
معاونت فرهنگی پایگاه چهارم پشتیبانی هوا نیروز اصفهان بیان کرد: در این نمایشگاه بخش‌هایی برای عرضه و معرفی تولیدات ایرانی و تبیین اقتصاد مقاومتی تدارک دیده شده بود.
طاهری ادامه داد: در این نمایشگاه شیوه‌های نوین جنگ رسانه‌‌ای نیز معرفی شد.
وی گفت: دراین نمایشگاه تلاش کردیم حال و هوای دفاع مقدس را به نمایش بگذاریم تا مخاطبان با فضای دفاع مقدس آشنا شوند.

captcha