کد خبر: 3540629
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
بیرانوند خبر داد:

احداث 13 مسجد در مناطق روستایی لرستان توسط بسیج سازندگی

گروه اقتصاد: مسئول بسیج سازندگی لرستان با اشاره به این‌که در شش‌ماهه نخست امسال تکمیل 120 پروژه عمرانی توسط جهاد سازندگی استان لرستان انجام‌ شده است، بیان کرد: 30 پروژه شامل چهار باب غسال‌خانه، 13 مدرسه و 13 مسجد در مناطق روستایی احداث و در هفته بسیج به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی بیرانوند، مسئول بسیج سازندگی استان لرستان سه‌شنبه، چهارم آبان در جمع خبرنگاران تعهد بسیج سازندگی لرستان را در راستای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی 150 پروژه عمرانی اعلام کرد و گفت: امسال باوجود این‌که اجرای 150 پروژه عمرانی در تعهد بود، این سازمان توانست 248 پروژه را در استان اجرایی کند.
وی با اشاره به این‌که 248 پروژه اقتصاد مقاومتی هم‌اکنون در استان آماده بهره‌برداری است، افزود: 165 پروژه مربوط به رنگ‌آمیزی و زیباسازی مدارس است که توسط گروه جهادی طرح هجرت دانش‌آموزی انجام شد.
مسئول بسیج سازندگی استان لرستان عنوان کرد: برای احداث و تکمیل 248 پروژه عمرانی در استان لرستان دو میلیارد و تومان هزینه شده است.
وی با اشاره به این‌که در شش‌ماهه نخست امسال تکمیل 120 پروژه عمرانی توسط جهاد سازندگی استان لرستان انجام‌ شده است، بیان کرد: 30 پروژه شامل چهار باب غسالخانه، 13 مدرسه و 13 مسجد در مناطق روستایی احداث و در هفته بسیج به بهره‌برداری می‌رسند.
بیرانوند گفت: بسیج سازندگی لرستان در بحث اشتعال‌زایی نیز در بخش صنایع تبدیلی با پرداخت یک میلیارد و 725 میلیون تومان تسهیلات 79 طرح را اجرایی و زمینه اشتغال 79 نفر را فراهم کرده است.
وی با بیان این‌که 556 طرح اشتغال‌زایی در حوزه اقتصاد مقاومتی در شش‌ماهه نخست امسال توسط بسیج سازندگی استان اجرایی شده است، تصریح کرد: برای اجرای این 556 طرح، هفت میلیارد و 16 میلیون تومان تسهیلات واگذار و زمینه اشتغال 556 نفر به‌طور مستقیم فراهم شد.
captcha