کد خبر: 3541576
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۹

350 نفر از سفیران فرهنگی فردیس به کربلا اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: مسئول هیئت رزمندگان اسلام شهرستان فردیس، گفت: 350 نفر از خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران، چهره‌های فرهنگی و محبان اهل بیت(ع) با همراهی 10 روحانی و 12 مداح به‌عنوان سفیران فرهنگی شهرستان به کربلا اعزام می‌شوند.

مجتبی قاسمی، مسئول هیئت رزمندگان اسلام شهرستان فردیس در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: این کاروان 23 آبان ماه از مقابل مهدیه آل یاسین هیات رزمندگان فردیس برای زیارت مزار شهدای گمنام در مسجد المهدی(عج) فلکه چهارم رفته و در قالب 10 دستگاه اتوبوس به سمت شلمچه حرکت می‌کنند.
وی ادامه داد: این کاروان پس از یک شب اقامت در شلمچه به نجف می‌رود. مسیر پیاده روی نجف تا کربلا سه شب در نظر گرفته شده وخیمه‌هایی نیز در طول مسیر برای استراحت زائرین فراهم شده است.
این مسئول بیان کرد: یکهزار جلد کتاب با موضوعات وحدت، ولایت فقیه و مهدویت تهیه شده که همراه این کاروان خواهد بود و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در طول مسیر برای این کاروان اجرا خواهد شد.
قاسمی گفت: این کاروان در کربلا چهار روز اقامت خواهد کرد و حسینیه‌ای در کربلا با ظرفیت 200 نفر تدارک دیده شده که این حسینه توسط هیات رزمندگان اسلام فردیس تکمیل و تجهیز شده و آماده پذیرایی از زائرین حسینی است.
مسئول هیات رزمندگان اسلام شهرستان فردیس در پایان ابرازکرد: اجتماع اربعین حسینی فرصت مناسبی است تا سفیران فرهنگی فردیس در کربلا مبلغ شیعه و فرهنگ ایرانی اسلامی باشند.
captcha