کد خبر: 3544384
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵

حنانه؛ نخستین شرکت‌کننده روز چهارم مسابقات امارات + عکس

گروه بین‌الملل: «حنانه خلفی»، نماینده ایران در نخستین رقابت‌های قرآنی بانوان در امارات صبح فردا، 19 آبان در کنار شش نماینده دیگر از کشورهای مختلف به‌عنوان اولین شرکت‌کننده در جایگاه تلاوت حاضر می‌شود.

حنانه؛ نخستین شرکت‌کننده روز چهارم مسابقات امارات + عکس
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حنانه خلفی، صبح فردا، چهارشنبه، 19 آبان به‌عنوان نخستین شرکت‌کننده روز چهارم مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان امارات موسوم به «شیخة‌ فاطمة‌ بنت مبارک» در جایگاه تلاوت حاضر می‌شود تا بار دیگر توانمندی خود را در محفوظات قرآنی به نمایش بگذارد.
حنانه؛ نخستین شرکت‌کننده روز چهارم مسابقات امارات + عکس
علاوه بر نماینده ایران، در روز چهارم این رقابت‌ها نمایندگان کشورهای موریتانی، بحرین، عراق، ترکیه، صربستان و سیرالئون نیز به ترتیب پس از حنانه بر جایگاه تلاوت حاضر شده و پس از انتخاب قرعه‌های خود به سؤالات هیئت داوران پاسخ خواهند داد.
این رقابت‌ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود و نحوه ارزیابی متسابقین بدین گونه خواهد بود که از هر متسابق ۵ سؤال یک‌ونیم صفحه‌ای پرسیده می‌شود که سه پرسش در نوبت صبح و دو پرسش دیگر در نوبت بعدازظهر پرسیده می‌شود.
کمیته داوری متشکل از ۶ داور متخصص در عرصه قرائات قرآنی از کشورهای عربستان، مصر، اردن، امارات، الجزائر و عراق، امر قضاوت در این مسابقات را عهده‌دار هستند.
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان در امارات از شنبه، ۱۶ آبان با حضور نمایندگان ۷۲ کشور در دبی آغاز شده و تا ۲۸ آبان ادامه خواهد داشت.
حنانه؛ نخستین شرکت‌کننده روز چهارم مسابقات امارات + عکس


حنانه؛ نخستین شرکت‌کننده روز چهارم مسابقات امارات + عکس
مطالب مرتبط
captcha