کد خبر: 3550511
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۸

ترویج اقامه نماز؛ اصلی‌ترین وظیفه حکومت اسلامی

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس ستاد اقامه نماز استان البرز، گفت: باید تلاش کنیم اقامه نماز در جامعه نهادینه شود زیرا اصلی‌ترین وظیفه حکومت اسلامی، اقامه نماز است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی اکبرموسوی، رئیس ستاد اقامه نماز استان البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: برپایی نماز به ویژه نماز جماعت در جامعه و دستگاه‌های دولتی در ترویج، حفظ و مراقبت از این فرهنگ غنی موثر و زمینه‌ساز سعادت جوامع اسلامی است.
وی بر لزوم و اهمیت ترویج فرهنگ نماز و به خصوص برپایی نماز جماعت در جامعه تاکید کرد و افزود: باید تلاش کنیم اقامه نماز در جامعه نهادینه شود زیرا اصلی‌ترین وظیفه حکومت اسلامی اقامه نماز است.
این مسئول بیان کرد: نماز تنها تکلیفی است که هیچگاه از عهده انسان ساقط نمی‌شود و به اندازه‌ای اهمیت دارد که امام حسین(ع) در ظهر عاشورا این فریضه و واجب دینی را به جای آورد.
موسوی در ادامه به تلاش برای گسترش و نهادینه کردن ارزش‌های فرهنگی و اصول و آموزه‌های اسلامی و مذهبی در سطح جامعه، اشاره کرد و گفت: این موضوع به طور طبیعی عامل تضمین سلامت اخلاقی و رفتاری و کاهش میزان گرایش افراد به سمت بزه و جرم خواهد شد.
رئیس ستاد اقامه نماز البرز با تاکید بر لزوم اقامه به موقع نماز جماعت در ادارات با شرکت مسئولان ابرازکرد:  جلسات و برنامه‌های دستگاه های دولتی نباید با وقت برگزاری نماز جماعت تداخل داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری اجلاس نماز در البرز اشاره و بیان کرد: این مهم فرصتی مناسب برای ترویج معارف اسلامی است لذا مسئولان باید فضای معنوی لازم را در سراسر استان حاکم کنند تا این اجلاس به بهترین نحو در البرز برگزارشود.
این مسئول در پایان گفت: یقینا میزبانی این اجلاس معنوی، برکات بسیاری برای استان خواهد داشت، به شرط آنکه با برنامه‌ریزی مناسب بتوانیم از این فرصت ارزشمند برای هدایت بهتر نسل جوان و انس بیشتر آن‌ها با نماز به درستی استفاده کنیم.

captcha