کد خبر: 3552465
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹

مراسم سالگرد استاد علامی در قم برگزار شد

گروه فعالیت‎های قرآنی: مراسم سالگرد استاد علامی در قالب محفل قرآنی با حضور اساتید و شاگردان این استاد برجسته قرآن کریم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، به مناسبت اولین سالگرد رحلت استاد با اخلاص قرآن کریم استان قم، مرحوم ابوالفضل علامی، مراسم یادبود و محفل بزرگ قرآن کریم برگزار شد.
در این مراسم که شب گذشته 19 آذر با حضور اساتید بین‎‌المللی و اهالی قرآن و پیشکسوتان و شاگردان مرحوم علامی در مسجد انصارالمهدی(عج) خیابان 19 دی قم برگزار شد، یاد این استاد گرانقدر قرآنی نیز با تلاوت‎های قرآن با عطر کلام وحی همراه شد.
در این مراسم قاریان بین‎المللی و ملی استان قم از جمله علی اصغر شعاعی، علی علی زاده، حسین یزدان پناه و شاگردان و قاریان قرآن کریم به تلاوت قرآن پرداختند.
در ادامه یکی از اساتید قرآنی حوزه علمیه قم نیز در سخنانی به ذکر جایگاه و مقام قاریان و حاملان کلام وحی پرداخت.
یادآور می‌شود، ابوالفضل علامی متولد ۱۳۳۷ قم است. وی از سن ۲۲ سالگی وارد حوزه علمیه قم شد و در کنار آن به آموختن علوم قرآنی پرداخت و از همان سال‌ها به تدریس علومی مانند تجوید و علوم قرائت پرداخت. از استاد علامی کتب و آثار پژوهشی بسیار و طراحی نرم‌افزار‌های مختلف قرآنی بر جای مانده است.
captcha