کد خبر: 3553262
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۴
حجت‌الاسلام سالک:

بودجه قرآنی کشور افزایش یابد

گروه فعالیت‏‎های قرآنی: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بر لزوم و اهمیت افزایش بودجه قرآنی در کشور تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد سالک، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: قرآن کریم به عنوان هویت دین مبین اسلام ظرفیت متعالی برای فعالیت در عرصه‎های فرهنگی کشور را تشکیل می‎هد.
وی افزود: قطعا توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی نیازمند یک عزم ملی و جدی است و امیدواریم بتوانیم حرکت قرآنی که رهبر انقلاب نیز تاکید بسیاری بر آن دارند را به خوبی به سمت رشددادن هدایت کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در گذشته تلاش‎های خوبی برای افزایش بودجه قرآنی کشور انجام شده است ولی این بحث نیازمند یک عزم راسخ و جدی است.
سالک اظهارکرد: بودجه برنامه ششم برای نهایی شدن مراحل پایانی خود را طی می‎کند ولی قطعا هم در بودجه سال آینده کشور و هم در برنامه ششم، در زمینه افزایش بودجه قرآن کشور تلاش خواهیم کرد.
captcha