کد خبر: 3556883
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰

حوزه و دانشگاه برای رفع مشكلات فرهنگی بسیج شوند

گروه اجتماعی: مدیر بنیاد فرهنگی امامت حوزه علمیه قم خواستار استفاده از ظرفیت‌های حوزه و دانشگاه و همچنین اجرای طرح‌های مسجد محوری و سبك زندگی اسلامی برای رفع مشكلات فرهنگی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی فارس، حجت‌الاسلام محمدتقی سبحانی، مدیر بنیاد فرهنگی امامت حوزه علمیه قم در بیست و پنجمین کارگروه فرهنگی استان فارس که به میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی استان و با حضور شش دستگاه فرهنگی برگزار شد، گفت: با پیشرفت تکنولوژی مجموعه مدیریت‌ها نیز تغییر پیدا کرده که به روز شدن لازمه کار همه مدیران است.
وی با بیان اینکه با وجود دستگاه‌ها و برنامه‌های مختلف فرهنگی نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود، تصریح کرد: باید یک چرخه فرهنگی همه را به هم متصل کند تا همچون نخ تسبیح ظرفیت‌ها را به هم گره بزند.
رئیس قطب تعمیق باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار كرد: تنها با طرح مشکلات، نتیجه مطلوب و دلخواه به دست نمی‌آید بلکه برای برون رفت از آن‌ها باید راه حل ارائه شود.
سبحانی با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف فرهنگی گفت: طرح‌هایی نظیر مسجد محوری، سبک زندگی اسلامی، فرق و مذاهب، همكاری حوزه و دانشگاه برای رفع مشكلات فرهنگی تعریف و از همه ظرفیت‌های موجود برای استفاده از آن‌ها فراهم شود.
وی تاکید کرد: شش دستگاه متولی امر فرهنگ در استان فارس عهده‌دار یک بخش شوند و طی شش ماه آن را به انجام برسانند و بعد بازخورد را بررسی کنند قطعاً به اهداف مورد نظر دست پیدا می‌کنند.
captcha