کد خبر: 3560370
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹

معاونان تبلیغ و تهذیب حوزه منصوب شدند

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر حوزه‌های علمیه در احکامی جداگانه دو معاون را در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)، آیت‎الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‎های علمیه سراسر کشور امروز در احکامی جداگانه معاون تبلیغ حوزه‎های علمیه را ابقا و با معرفی «مشاور و دستیار مدیر حوزه‎های علمیه در امور قرآنی و راهبردی»، معاون جدید تهذیب حوزه را نیز معرفی کرد.
وی در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی را به عنوان «معاون تبلیغ و امور فرهنگی» ابقا و حجت‎الاسلام والمسلمین حمید ملکی را به عنوان «معاون تهذیب و تربیت» حوزه‌های علمیه منصوب کرد.
بر اساس این گزارش: در حکم مدیر حوزه‎های علمیه  خطاب به حجت‎الاسلام والمسلمین نبوی آمده است: با عنایت به مراتب فضل تجارب، سوابق ارزشمند و شایستگی جنابعالی در ساماندهی امور تبلیغی و فرهنگی با استناد به تصمیم جلسه مورخ ۱۳۹۵/۰۹/۲۸ شورای عالی حوزه های علمیه و به موجب این  شما را به عنوان «معاون تبلیغ و امور فرهنگی» مرکز مدیریت حوزه‎های علمیه به مدت دو سال منصوب می‎نمایم.
 مدیر حوزه‎های علمیه همچنین در حکم جداگانه ای حجت‎الاسلام والمسلمین حمید ملکی را به عنوان «معاون تهذیب و تربیت» مرکز مدیریت حوزه‎های علمیه منصوب کرد.
 در بخشی از حکم آیت‎الله اعرافی خطاب به معاون تهذیب حوزه آمده است: با عنایت به مراتب فضل تجارب، سوابق ارزشمند و شایستگی جنابعالی در ساماندهی امور تهذیبی و تربیتی با استناد به تصمیم جلسه مورخ ۱۳۹۵/۰۹/۲۸ شورای عالی حوزه‎های علمیه شما را به عنوان «معاون تهذیب و تربیت» حوزه منصوب نموده و امیدوارم با اعتماد بر حضرت حق و استمداد از اولیای الهی با نهایت مسئولیت پذیری، خرد ورزی، وقت گذاری و همگرایی در صیانت از این امانت الهی موفق باشید.
گفتنی است حجت‎الاسلام والمسلمین حسینخانی معاون سابق تهذیب حوزه‎های علمیه نیز به عنوان مدیر مرکز امام خمینی(ره) که از ابداعات جدید مدیر حوزه است است منصوب شد.
captcha