کد خبر: 3561425
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶

تأسیس صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی جهاد دانشگاهی

گروه دانشگاه: در سیزدهمین نشست کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری که با حضور وزیر علوم و سایر اعضای کارگروه تشکیل شد، با تاسیس صندوق پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی موافقت گردید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی، در سیزدهمین نشست کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری که با حضور وزیر علوم و سایر اعضای کارگروه تشکیل شد، با تاسیس صندوق پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی موافقت گردید.
بنا بر این گزارش، در این نشست که 19 دی ماه جاری برگزار شد با درخواست تاسیس صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی جهاد دانشگاهی که در جلسات قبل به تایید کارگروه رسیده بود، پس از بررسی و احراز استقلال مالی سهام‌داران و تعیین استان‌های محل فعالیت صندوق، مورد تصویب نهایی قرار گرفت.
یادآور می‌شود؛ این صندوق به پیشنهاد سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی(ستفا) و با هدف حمایت از پژوهش‌های کاربردی و تجاری‌سازی آن‌ها با اولویت فناوری‌های ایجاد شده در واحدها و پژوهشکده‌های جهاد دانشگاهی در سراسر کشور و همچنین ارائه خدمات گوناگون مالی به كارآفرينان و فناوران متخصص و نوآور كشور و در راستای كمک به فعاليت‌های پژوهشی، علمی و فناوری تاسيس شده است.
captcha