کد خبر: 3564185
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶

جشنواره سراسری کاریکاتور با رویکرد هنری به «هویت» برگزار می‌شود

گروه فرهنگی: دبیر نخستین جشنواره سراسری کاریکاتور هویت گفت: ضرورت برگزاری جشنواره، پرداختن به بحث هویت‌شناسی و بحران هویت به عنوان مسئله‌ای همیشگی، با استفاده از ابزار هنر است.

آیت نادری، دبیر نخستین جشنواره سراسری کاریکاتور هویت و مسئول کانون کاریکاتور خانه جوان(گام اول)، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: جشنواره کاریکاتور هویت یک جشنواره مناسبتی است و در واقع موضوعیت آن به ایام دهه فجر برمی‌گردد.
وی افزود: اگر به موضوعات و محورهای جشنواره دقت کنید، می‌بینید که برای مثال به هویت انقلابی اشاره شده است، در واقع پرداختن به مسأله هویت، یک ضرورت مقطعی نیست، مسأله‌ای است که همیشه در کشور مطرح بوده، به خصوص در دهه‌های اخیر که حجم تهاجم فرهنگی افزایش یافته است.
نادری تأکید کرد: بحث هویت‌شناسی و بحران هویت همیشه مطرح بوده، اینطور نبوده است که ما در حال حاضر متوجه این ضرورت شده و بخواهیم برای آن چاره‌ای بیندیشیم، همه ما وظیفه داریم در قالب‌های مختلف هنری، در رابطه با این موضوع کار کنیم.
دبیر جشنواره سراسری کاریکاتور هویت ادامه داد: نتایج جشنواره بعد از ایام دهه فجر اعلام خواهد شد. در حال حاضر تعدادی جشنواره موازی در حال برگزاری است که منتظریم به پایان برسند و سپس در خصوص هیئت داوران و آثار ارسالی تصمیم‌گیری کنیم.
بر اساس این گزارش، جشنواره مذکور با موضوع اصلی هویت و ریز موضوعات هویت انقلابی، جوان، زبان ملی، مفاخر علمی، تقویت نمادهای انقلابی و ملی، ارزش‌های انقلابی، بحران هویت، سرقت هویت، نقش رسانه‌ها در بحران هویت و نگاه نقادانه به سوءاستفاده از سرمایه‌های ملی برگزار می‌شود و آخرین مهلت ارسال آثار، 12 بهمن ماه است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با دبیرخانه جشنواره به نشانی اصفهان، خیابان لاله، جنب پارک باقوشخانه، خانه جوان اصفهان و شماره‌های 03134451131 یا 03134451706 تماس حاصل کنند.
captcha