وی با بیان اینكه نیروی انتظامی پناهگاه مردم است، افزود: ما باید با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبریبا اقتدار توأم با رأفت و مهربانی و عدالت عمل كنیم.
اشتری، یكی از مأموریتهای مهم پلیس را حركت به سوی حرفهایگرایی عنوان كرد و گفت: پلیس باید هوشیار باشد و با تخصص بالا در این مسیر حركت كند.
فرمانده ناجا با اشاره به موضوع مهم آموزش در نیروی انتظامی، گفت: در برنامه پنج ساله ششم توجه ویژهای به این موضوع و بحث افزایش تجهیزات پلیس شده است.
این مقام مسئول با اشاره به تأكیدات مقام معظم رهبری در موضوع افزایش روحیه انقلابی و دینی كاركنان، گفت: نیروی انتظامی مظهر اقتدار ملی و در طراز جمهوری اسلامی ایران است و كسی كه میخواهد مظهر اقتدار باشد، باید فضای دینی و انقلابی خود را افزایش دهد.
وی در ادامه سخنان خود با تصریح اینكه شاخصهای امنیتی دراستان فارس بهبود یافته و اقدامات مؤثری انجام شده است كه انتظار میرود سال آینده این عملكرد بهتر از امسال باشد، افزود: امروز باید به شغل و لباس خود افتخار كنیم چرا كه ما در تأمینبالاترین سرمایه ونعمت كه همان امنیت است، دخیل هستیم.
فرمانده ناجا، امنیت ایران اسلامی را پایدار، با ثبات و مثالزدنی عنوان كرد و گفت: رهنمودها و هدایتهای مقام معظم رهبری، جانفشانیهای شهدا وتلاشهای كاركنان نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی از عوامل اصلی امنیت در كشور است.
وی با یادآوری اینكه نیروی انتظامی در راه امنیت، بیش از 13 هزار شهید و بیش از 20 هزار مجروح و جانباز تقدیم انقلاب اسلامی كرده است، گفت: دشمنان و در رأس آنها آمریكا و اسرائیل قصد دارند انقلاب اسلامی را از مسیر اصلی خود منحرف كنند و وقتی در یك جنگ تمام عیار نظامی موفق نشدند به تهدیدات در حوزه جنگ نرم و نیمه سخت ادامه دادند.
اشتری در بخش دیگری از سخنان خود به حوزه فضای مجازی اشاره كرد و گفت: مفاسد اجتماعی، سرقت و كلاهبرداری از جمله جرایم مهمی هستند كه در فضای مجازی رخ میدهد و نیروی انتظامی باید در این راستا با هوشیاری كامل اقدامات مقابلهای خود را انجام دهد.
اشتری در پایان با اشاره به موضوع معیشت كاركنان، گفت: در حكم مقام معظم رهبری به دو موضوع معیشت و صیانت كاركنان تأكید ویژهای شده است و در سال آینده چند طرح و برنامه خوب در راستای ارتقای معیشت كاركنان در دستور كار قرار دارد.