کد خبر: 3567680
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۱

تجلیل از مدیران مدارس برتر طرح تعالی مدیریت در فارس

گروه اجتماعی: طی مراسمی از 257 مدیر موفق استان فارس در طرح تعالی مدیریت شامل 120 مدیر موفق در طرح تعالی مدرسه و 137 مدیر موفق در زمینه عملکرد تحصیلی تقدیر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، مراسم تجلیل از مدیران برتر طرح تعالی مدیریت مدارس استان فارس امروز، 9 بهمن‌ماه در شیراز برگزار شد.

حمیدرضا آذری، مدیركل آموزش و پرورش فارس در این مراسم با بیان اینکه باید سرمایه‌های انسانی را قدر دانست، افزود: بیشترین نیاز به آموزش را مدیران و به‌ویژه مدیران منابع انسانی دارند.

وی با تأکید بر اینکه نوع آموزش ما باید متناسب با نیاز جامعه باشد، گفت: برای تغییر رفتار دانش‌آموزان ابتدا باید نگرش آن‌ها را تغییر دهیم و برای این مهم نیازمند آموزش هستیم.

آذری در ادامه با اشاره به اجرای طرح تعالی مدیریت در مدراس فارس گفت: انتخاب و نگه‌داشتن مدیران موفق مهم است، چرا که آموزش و پرورش جز با مدیران موفق مدراس توفیقی نخواهد شد و این مدیران به عنوان رهبر آموزشی می‌تواند در امر آموزش و پرورش اثرگذار باشد.

بنا بر این گزارش، در سال تحصیلی جاری 1013 واحد آموزشی از سراسر استان مجری طرح تعالی مدیریت هستندکه 47 درصد این مدارس را دوره ابتدایی، 27 درصد مدارس را دوره اول متوسط،19 درصد مدارس از دوره دوم متوسطه نظری هستند و 6 درصد ما بقی نیز مدارس فنی حرفه‌ای و کاردانش هستند.

در این مراسم از 257 مدیر موفق استان شامل 120 مدیر موفق در طرح تعالی مدرسه و 137 مدیر موفق در زمینه عملکردتحصیلی تقدیر شد.

captcha