کد خبر: 3570566
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۳
اسکندروف:

تمام علمای شیعه و سنی برای پایان دادن جنگ میان مسلمانان، تفکر تکفیری را تکذیب کنند

گروه اجتماعی: رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی با بیان اینکه برای توسعه کشورهای اسلامی باید جنگ فرقه‌ای و جنگ مسلمانان کنار گذاشته شود، گفت: برای پایان دادن به جنگ بین مسلمانان باید تمام علمای شیعه و سنی فعالیت‌های تكفیری و تفكر تكفیری را تكذیب كنند و بگویند چنین تفكری از اسلام نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، الشاد اسكندروف، رئیس مجمع جوانان سازمان كنفرانس اسلامی عصر شنبه، 16 بهمن در مراسم افتتاحیه «شیراز، پایتخت جوانان جهان اسلام»، با بیان اینکه تفرقه‌های جهان اسلام به‌‌عنوان یك چالش مطرح است، گفت: تفكر تكفیری و تكفیر دیگران از مشكلات امروز جامعه مسلمانان در جهان به‌شمار می‌رود.

وی لزوم درس گرفتن از تاریخ را متذكر شد و گفت: وقتی ما به عنوان مسلمان با هم می‌جنگیم، همه امت اسلامی بازنده است، هم آنكه حمله می‌كند هم آنكه دفاع می‌كند. اروپا وقتی قدم‌های محكمی در مسیر توسعه برداشت كه توانست جنگ را كنار گذاشته و به صلح برسد.

اسكندروف یادآور شد: وقتی اسلام هراسی و حمله به اسلام بین شیعه و سنی تفاوتی قائل نیست و به همه به دلیل اینكه مسلمان هستند، حمله می‌كنند، هر عقل سلیم می‌داند كه برای پیروزی و توسعه كشورهای اسلامی باید جنگ فرقه‌ای و جنگ مسلمانان را كنار گذاشت.

وی تأكید كرد كه برای پایان دادن به جنگ بین مسلمانان باید تمام علمای شیعه و سنی فعالیت‌های تكفیری و تفكر تكفیری را تكذیب كنند و بگویند چنین تفكری از اسلام نیست، گفت: صلح و دوستی آموزه‌ قرآن و پیامبر و اهل بیت(ع) است و مسلمانان نباید به تكفیری‌ها اجازه دهند كه اتحاد بین آنان را از بین ببرند.

اسکندروف در بخش دیگری از سخنان خود، تقویت خلاقیت در جوانان و اتحاد مسلمانان را شعارهای محوری مدنظر در رویداد پایتختی جوانان جهان اسلام برای سال 2017، عنوان كرد و گفت: پیام نهایی تمام فعالیت‌ها و برنامه‌های رویداد پایتختی جوانان جهان اسلام اتحاد بین مسلمانان است.

وی افزود: طی 2 سال گذشته میلادی، استانبول توانست پیغام‌های خوبی را برای جوانان جهان اسلام داشته باشد و امسال شیراز در كنار پاس از مراكش و پوتراجایا از مالزی، می‌توانند فعالیت‌های انجام شده در استانبول را ارتقاء بخشند.

اسکندروف برگزاری مراسم افتتاحیه در شیراز را خوب ارزیابی و اضافه كرد: این برنامه نشان داد كه شیراز می‌تواند در آینده پیامی در حوزه تمدن و تاریخ برای مسلمانان جهان داشته باشد.

وی با اشاره به اینكه سعدی، حافظ و ملاصدرا، پیام‌های ماندگاری را برای جوانان در سراسر جهان خصوصا جوانان مسلمان داشته و دارند، گفت: مطمئن هستم كه در پایان سال، جوانان بسیاری از طرق مختلف با پیام‌های پایتختی جوانان جهان اسلام آشنا می‌شوند و در نهایت می‌گویند قلب‌های ما جوانان مسلمان یكی است.

رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی با اشاره به اینكه تقویت خلاقیت در جوانان یكی از نكات بسیار مهم است، 30 درصد از كل جمعیت مسلمان جهان را جوان دانست و گفت: تقویت خلاقیت و كارآفرینی می‌تواند تقویت 500 میلیون جوان مسلمان باشد كه در 56 كشور اسلامی زندگی می‌كنند.

اسكندروف اعتدال را وسیله و هدف در برنامه‌های پایتختی جوانان جهان اسلام برشمرد و گفت: اعتدال در همه امور نكته‌ای است كه قرآن به امت اسلامی توصیه كرده است.

وی با تصریح اینكه ممالك اسلامی باید در مركز جهان، مركز علم جهان و مركز تكنولوژی جهان قرار گیرند، خاطرنشان كرد: كشورهای مسلمان و مسلمانان جهان باید در مركز امور خیر، انسانیت و همه خوبی‌ها باشند و این پیامی است كه از شیراز به جهان ارسال خواهد شد.

captcha