کد خبر: 3570806
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷

«محمد كاظم یزدانی» چهره برتر قرآنی فارس شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: در یازدهمین همایش ملی تكریم چهره‌های برتر قرآنی از «محمد كاظم یزدانی»، مفسر قرآن كريم از استان فارس تجلیل شد كه در این راستا مراسم استقبالی از وی به عمل آمد.

سیدحمید موسوی، سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، با بیان اینكه یازدهمین همایش ملی تكریم چهره‌های برتر قرآنی روز جمعه، 15 بهمن‌ماه جاری در تهران برگزار شد، گفت: در این همایش از چهره‌های برتر قرآنی در بخش‌های مختلف و همچنین از 31 استان كشور تجلیل به عمل آمد.

وی افزود: در این مراسم از محمد كاظم یزدانی، استاد دانشگاه و مفسر قرآن كریم به عنوان چهره برتر قرآنی استان فارس تجلیل به عمل آمد.

موسوی اظهار كرد: مراسم استقبال از این چهره برتر قرآنی استان فارس نیز روز گذشته، 16 بهمن‌ماه با حضور جمعی از فعالان قرآنی و اعضای كمیته قرآن دهه فجر انقلاب اسلامی در فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز برگزار شد.

یادآور می‌شود،‌ همایش ملی تكریم چهره‌های قرآنی یكی از برنامه‌های دهه فجر است كه هر ساله در این ایام با حضور گسترده قرآنیان سراسر كشور در تهران برگزار می‌شود.

captcha