کد خبر: 3572364
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی:

تبلیغ دین، لزوما وظیفه روحانیت نیست

گروه معارف: رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی با بیان اینکه اشتباه است که فکر کنیم تبلیغ دین و رساندن پیام الهی به مردم، منحصر به فرهنگ انبیاء بوده است، گفت: تبلیغ دین وظیفه‌ای همگانی است و منحصر به روحانیت نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین صالحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، در دومین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌ها و موسسات‌ آموزش عالی خراسان رضوی که ظهر امروز 20 بهمن ماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: تبلیغ دین و رساندن پیام الهی به قوم و ملت، منحصر به فرهنگ انبیاء نیست.
وی ادامه داد: در انقلاب اسلامی دیدیم که امام خمینی(ره) یک فرد عادی از بندگان خدا بود که برای رساندن پیام دین و تبعیت از انبیاء، قیام کرد و به دست او این امت بیدار شدند.

مسئول ستاد احیا و هماهنگی فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌های خراسان رضوی با بیان اینکه انقلاب امام(ره) مسیر خودش را در راه پیشرفت در حال طی کردن است، گفت: امروز هم کسانی که دغدغه خدمت به دین را دارند، باید رسالت انبیاء را به دوش بکشند و در همین راستا قدم بگذارند، البته این افراد لزوما نباید روحانیت باشند، بلکه تبلیغ و اقامه دین وظیفه‌ای همگانی است.

وی یادآور شد: در عرصه تبلیغ دین باید فرصت‌ها و تهدیدهای پیش‌رو را بشناسیم و نسبت به جامعه مخاطب خود آگاهی داشته باشیم
.
صالحی با اشاره به تغییراتی که در دنیا در حال انجام است، اظهار کرد: طبق آیات قرآن، اگر جامعه‌ای بخواهد به سعادت برسد باید بپذیرد که کمال او در تبعیت از انبیاء است و امروز ما وظیفه داریم که در این راستا قدم برداریم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌های خراسان رضوی گفت: امروزه یک هم افزایی و انسجامی را در فعالیت‌های قرآنی این استان می‌بینیم که امیدواریم، این فضا به عنوان الگو توسط سایر دانشگاه‌ها هم مورد توجه قرار گیرد.

captcha