کد خبر: 3575300
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵
غضنفری مطرح کرد:

بهره‎گیری از راهبردهای خلاقانه؛ لازمه‎ی تحقق اقتصاد مقاومتی

گروه اقتصاد: معاون استاندار لرستان با بیان این‌که کشاندن فضای جامعه به‌سمت ناامیدی اجتماعی و بی‎اعتمادی به مسئولان کشور؛ اوج بی‎انصافی و در واقع حرکت در مسیر خطرناک تفرقه‌افکنی، است، اظهارکرد: الگوسازی و بهره‎گیری از راهبردها و برنامه‎های خلاقانه و مبتکرانه لازمه‎ی تحقق نسخه‎ی شفابخش و نوین اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مهرداد غضنفری، معاون امور اقتصادی استاندار لرستان پنج‌شنبه، 28 بهمن در همایش ظرفیت‎های اقتصادی و اقتصاد مقاومتی، گفت: کشاندن فضای جامعه به‌سمت ناامیدی اجتماعی و بی‎اعتمادی به مسئولان کشور؛ اوج بی‎انصافی و در واقع حرکت در مسیر خطرناک تفرقه‌افکنی و خلاف منویات رهبر معظم انقلاب بوده و البته حربه‎ای نخ‎نما برای تضعیف دولت در آستانه انتخابات پیش‌رو است.
وی ادامه داد: از عمده‎ترین دستاوردهای برجام رقابت بسیاری از شرکت‎های خارجی برای سرمایه‎گذاری است. در همین لرستان در  حال حاضر فرانسوی‎ها و هلندی‎ها مشغول سرمایه‎گذاری‎های بزرگ و منحصر بفرد در زمینه محصولات گلخانه‎ای و صنایع شیلات هستند.
غضنفری با بیان این‌که مردم کاملاً تفاوت نقد و تخریب را در شرایط فعلی تشخیص می‎دهند، اضافه کرد: سیاسی کردن موضوعات و مباحث تخصصی مانند جنگ نرم و پدافند غیرعامل و تبدیل این محافل به میدان شمشیر از رو بستن علیه دولت رسمی جمهوری اسلامی ایران محل سوال و تعحب است که البته دوره‎ی این روش‎ها و رویکردها نزد مردم منسوخ است.
معاون امور اقتصادی استاندار لرستان تأکید کرد: الگوسازی و بهره‎گیری از راهبردها و برنامه‎های خلاقانه و مبتکرانه لازمه‎ی تحقق نسخه‎ی شفابخش و نوین اقتصاد مقاومتی است. نظام اقتصاد موازی در بخش‎های مختلف، اقتصاد ترمیمی یا اقتصاد دفاعی و تقابل در اقتصاد که هر کدام شاهد مثال‎هایی در نقاط مختلف دنیا دارند؛ هیچ کدام شمول و شفابخشی اقتصاد مقاومتی را ندارند.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک برنامه بزرگ و کارآمد در واقع الگویی است برگرفته از اصول آموزه‎های دینی که منحصر به یک دوره یا شرایط خاص نبوده و تأمین و پیشرفت معیشت و اقتصاد جامعه ایرانی، اسلامی را به بهترین کیفیت مدنظر داشته و تعریف کرده است.
غضنفری اظهارکرد: در استان لرستان به‌عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی کشور؛ ابتدا سند جامع اقتصاد مقاومتی با در نظر داشتن تمام شاخص‎ها و زمینه‎های اقتصادی تعریف و در حال حاضر با بهره‎گیری از تمام برنامه‎های عملیاتی شاهد به بار نشستن شاخص‎های این سند هستیم. ما از درآمد ۱۲۰ میلیارد دلار سال ۹۲ به درآمد ۴۰ میلیاردی در سال ۹۵ رسیده‎ایم که اگر سند اقتصاد مقاومتی نبود، چگونه می‎توانستیم 70 درصد سرمایه و منابع را از طریق بخش خصوصی و از محل داشته‎های کشور تامین کنیم؟
وی تأکید کرد: نه معتقدیم که برجام همه مشکلات را حل می‎کند و نه همه مشکلات کشور مربوط به تحریم است اما این اوج بی‎  که بگوییم برجام هیچ تاثیری نداشته است. مردم خوب می‎دانند که در سال ۹۲ ذخیره گندم در برخی از استان‎های کشور به سه روز رسیده بود. امروز کشور ذخیره گندم یکسال مردم را آماده دارد‌. قضاوت‎هایمان را آگاهانه به زبان بیاوریم!
معاون استاندار لرستان گفت: توسعه آزادراه، توسعه حمل و نقل هوایی و فرودگاهی، تامین آب و آبیاری مدرن و ده‌ها شاخص دیگر تنها نمونه‎هایی از دستاوردهای بزرگ اقتصاد مقاومتی در استان لرستان است که لازمه تداوم آن حرکت بر مدار وحدت کما فی السابق است که این بستر را نماینده ولی فقیه و استاندار بخوبی فراهم کرده‎اند و یقیناً بر هم زدن این فضا مقبول هیچ کس نیست.
روحیه جهادی و مدیریت انقلابی؛ پایه پیاده کردن اقتصاد مقاومتی
آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد نیز در  این همایش اظهارکرد: اسلام نظامی سیاسی، تربیتی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی است که می‌توان از ظرفیت‌های نظام اقتصادی اسلامی بالاترین بهره‌ها را برای توسعه و پیشرفت جامعه برد.
وی اضافه کرد: اقتصاد اسلامی سبب استقلال کشورهای اسلامی خواهد شد و استمرار آن باعث اقتدار و عزت کشورهای اسلامی خواهد شد.
آیت‌الله میرعمادی افزود: مکتب متعالی تشیع مکتب عزتمندی و سرافرازی است و ما باید با در نظر گرفتن اصل اقتصاد مقاومتی که از منویات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی است، طوری عمل کنیم  که به  عزت و اقتدار اسلامی‌مان  همواره افتخار نمائیم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: ما باید به‌دنبال اقتصاد مقاومتی مبنی بر تاکیدات مقام معظم رهبری باشیم و با روحیه جهادی و مدیریت انقلابی  موانع را یکی پس از دیگری از سر راه برداریم.
امام جمعه خرم‌آباد با تشریح انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی فکر کردن تصریح کرد: روحیه جهادی و مدیریت انقلابی پایه پیاده کردن اقتصاد مقاومتی است و در این راه باید نگاه خود را از بیگانگان قطع کنیم و تمامی راه‌حل‌ها را از درون خود  پیدا کنیم .
وی افزود: نفی سلطه اقتصادی بیگانگان و نگاه درون‌گرا به حوزه اقتصاد، می‌تواند منشأ حرکت و پیشرفت همه‌جانبه در کشور باشد و لرستان امروز خود با تمامی ظرفیت‌های فراوان اقتصادی و خدادادی بستر مناسبی برای رشد و توسعه است که مدیران و مردم باید به این باور برسند که باید روی پای خودمان بایستیم و با پیاده کردن اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان باعث بهره‌وری در امر تولید ملی و داخلی  و کاهش هزینه‌ها باشیم.
آیت‌‌الله میرعمادی در بیان مهمترین  موانع اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: جهل علمی و جهل عملی، ایده‌های غلط اقتصادی، سوء‌تدبیر، سوءانتخاب و ناسپاسی نعمت‌ها از مهمترین موانع اقتصاد مقاومتی است.
یادآور می‎شود، همایش ظرفیت‌های اقتصادی و اقتصاد مقاومتی با حضور آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان، مهرداد غضنفری، معاون امور اقتصادی استاندار، عبدالملکی، دبیر شورای اقتصادی سازمان صدا و سیما و کورش ساکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی، اساتید و دانشجویان در محل سالن همایش دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

captcha