کد خبر: 3576094
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۴
رضوی اردكانی:

علمای دینی باید اسلام را معرفی كنند نه دانشگاه‌های غربی/ متفاوت از دیگران تبلیغ كنیم

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت شیراز با بیان اینكه هم‌اكنون در دانشگاه‌های غربی اسلام وهابی تبلیغ می‌شود، گفت:‌ این در حالی است كه اسلام را باید علمای دینی معرفی کنند، آمریکا به دنبال ترویج اسلام وهابی و اسلام سکولار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدابوفاضل رضوی اردكانی، امام جمعه موقت شیراز امروز، اول اسفندماه در دیدار با مدیركل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره هجمه‌های فرهنگی دشمنان گفت: دشمنان در جنگ نرم با هزینه‌های زیاد سعی دارند که چهره خوبی از جهان غرب را به نمایش گذارند و چهره خشنی از اسلام را به مردم دنیا نشان بدهند.

وی سازمان تبلیغات اسلامی را یكی از نهادهایی دانست كه باید با این مسئله مقابله كند و ادامه داد: البته این سازمان در راه ترویج دین مبین اسلام و معرفی اسلام ناب محمدی(ص) با وجود کمبود بودجه فعالیت‌ها و تلاش فراوانی داشته است.

رضوی اردكانی، خواستار توجه به شیوه‌های جدید دشمنان در جنگ نرم شد و گفت: با وجود شیوه‌های تبلیغاتی جدید و به روز دشمن و صرف هزینه‌های سنگین در جهت تبلیغ و ترویج وهابیت و مسیحیت روحانیون باید فعالیت بیشتری در جهت مقابله با آن‌ها داشته باشند.

امام جمعه موقت شیراز با تأكید بر اینكه باید از انجام موازی‌كاری در كارهای فرهنگی پرهیز كرد، گفت:‌ باید بودجه‌ها در یك جا جمع شده و در جهت كارهای مفید و مناسب صرف شود ضمن اینكه نباید از نقش جوانان و نوجوانان در عرصه فعالیت‌های فرهنگی غافل بود.

وی با بیان اینكه باید از ظرفیت‌های طلاب در فعالیت‌های مختلف فرهنگی استفاده کرد، افزود: باید تلاش كنیم از طلبه‌های موفق در حوزه و دانشگاه و استعدادهای خاص هر حوزه استفاده كنیم.

رضوی اركانی همچنین تأكید كرد كه باید با تمام توان با تفكر وهابیت مقابله كنیم، گفت: در دانشگاه‌های غربی تبلیغ تفكر وهابی‌گری صورت می‌گیرد در حالی كه اسلام را باید علمای دینی معرفی کنند. آمریکا به دنبال ترویج اسلام وهابی و اسلام سکولار است.

امام جمعه موقت شیراز، انقلاب اسلامی را یک الگو برای جهان اسلام معرفی كرد و افزود:‌ باید ما در تبلیغ دین حقه اسلام و انقلاب اسلامی نسبته به دیگران متفاوت تبلیغ كنیم چرا كه دنیا تشنه ارزش‌های انقلاب اسلامی است بنابراین باید با همه توان در این راه تبلیغ كنیم.

حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی، مدیركل تبلیغات اسلامی فارس نیز در این دیدار به ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده توسط این سازمان پرداخت و گفت: به‌همت اداره تبلیغات اسلامی فارس بیش از 700 روحانی در ایام فاطمیه به مناطق محروم استان اعزام شدند.

وی افزود: همچنین در راستای تکریم روحانیون شیراز از 200 مسجد حاشیه‌ای شهر شیراز بازدید كرده و از ائمه جماعات آنان تقدیر كرده‌ایم.

captcha