کد خبر: 3576190
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۲

صداقت؛ مهم‌ترین ویژگی یک خبرنگار

گروه فرهنگی: امام جمعه کرج رعایت صداقت و بی‌طرفی را از مهم‌ترین شاخصه‌های یک خبرنگار موفق دانست و گفت: خبرنگار باید از دروغ پرهیز کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی، امام جمعه کرج، یکم اسفند در سومین جلسه "اخلاق در رسانه" که پیش از ظهر امروز در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار شد با اشاره به اینکه انسان باید رابطه خود را با اهل بیت‌(ع) احیا و حفظ کند اظهارکرد: باید اخلاق در خبر در کنار رعایت سرعت، انتقال و استحکام خبر حفظ شود.
نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان اینکه اخلاق، خلق است و خلق ملکه درونی است، ادامه داد: اخلاق در مقام عمل نشان داده می‌شود.
این مسئول با اشاره به اینکه انسان اهل گناه، تعادل روحی خود را از دست می‌دهد، بیان کرد: از مهم‌ترین بیماری‌های بشر، دروغ است.
امام‌جمعه کرج با بیان اینکه دروغ دو بعد فقهی و اخلاقی دارد، اضافه کرد: فقه به ظاهر دروغ و اخلاق به باطن دروغ مربوط است که خود این امر در زمینه‌های سخن گفتن، نیت، عمل، سکوت و رفتار است.
حسینی همدانی در پایان با اشاره به اینکه صفات دروغ و صدق، صفات خبر هستند، عنوان کرد: انسان مسلمان هرگز دروغگو نیست و دین با دروغ جمع نمی‌شود، خبرنگار با مسئله دروغ مواجه است و به همین سبب جز مشاغل پرخطر محسوب می‌شود.

captcha