کد خبر: 3578103
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
حسینی:

چرا نماز تكراری نمی‌شود

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز سروستان، نماز را زیباترین شكل و هندسه توجه به خدا دانست و گفت: نماز مناسب‌ترین فرصت را برای دعا و درخواست در اختیار انسان قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی، دبیر ستاد اقامه نماز سروستان امروز، 7 اسفندماه در نشست خانواده مطهر كه در این شهرستان برگزار شده بود، با اشاره به اهمیت نماز در زندگی روزمره گفت: نماز نیاز همیشگی ماست.

وی با اشاره به سئوال بعضی افراد در خصوص تكراری بودن نماز گفت: برخی سئوال می‌كنند كه خواندن نماز در شبانه‌روز، كاری تكراری است؛ در صورتی كه هدف در كاری معلوم نباشد، فعالیت‌هایی كه برای آن كار انجام می‌گیرد، خسته‌كننده و تكراری و بی‌معنا به نظر می‌رسد.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان سروستان ادامه داد: اگر ندانیم كه یك بنّا برای چه كاری آجرها را روی هم می‌گذارد كار او به نظر ما تكراری و بی دلیل خواهد بود و چنانچه بدانیم قرار است ساختمانی ساخته شود كه افرادی در آن سكونت كنند، دیگر كار چندین ماهه بنّا و كارگر بی معنا و تكراری نخواهد بود.

وی اضافه كرد: در نماز همین منطق حكم فرماست، مضافا به اینكه ما انسان‌ها هر روز نیازهایی جدید داریم كه آن را می‌طلبیم و نماز كه زیباترین شكل و هندسه توجه به خداست، مناسب‌ترین فرصت را برای دعا و درخواست در اختیار انسان قرار می‌دهد.

حسینی اظهار با بیان اینكه بدن انسان نیاز به تغذیه مناسب دارد تا سالم بماند، گفت: روان ما انسان‌ها برای سلامت خود نیاز به تغذیه مناسب روحی و فكری دارد، نماز نیز تغذیه مناسب برای روح وروان ماست.

دبیر ستاد اقامه نماز سروستان گفت: به نظر می‌رسد كه هر نماز مشابه نماز قبلی است و حقیقت این است كه هر نماز انسان را یك قدم به هدف اصلیش نزدیك می‌كند.

captcha