کد خبر: 3583015
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵

آغاز احداث مجتمع فرهنگی ـ مذهبی دانشگاه پیام‌نور جهرم

گروه اجتماعی: عملیات اجرایی سه پروژه‌ عمرانی به صورت هم‌زمان با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال در دانشگاه پیام نور جهرم آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حسام‌الدین حقدان، معاون اجرایی دانشگاه پیام نور جهرم امروز، 21 اسفندماه در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی این مرکز آموزش‌عالی در جمع خبرنگاران گفت: مجتمع فرهنگی این دانشگاه با مساحت ۴۰۰ مترمربع ساخته خواهد شد .

وی گفت: دانشگاه پیام‌نور جهرم با دارا بودن ۴۵ تشکل دانشجویی و انجمن علمی از فعال‌ترین مراکز دانشگاهی در زمینه امور دانشجویی و فرهنگی است.

حقدان اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های گسترده و پویایی دانشجویان در این دانشگاه فقدان مجتمع متمرکز جهت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در این دانشگاه احساس می‌شد.

وی، اعتبار احداث این پروژه را پنج میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: این مجتمع شامل نمازخانه، دفتر فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی خواهد بود که مدیریت برنامه های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در آن انجام می‌شود.

معاون اجرایی پیام‌نور جهرم سالن ورزشی این دانشگاه را از پروژه‌های نا تمام دانست و از تکمیل این پروژه سخن گفت و افزود: سیستم گرمایش این سالن تنها بخش ناتمام بود که عملیات اجرایی آن با اعتبار سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال رو به پایان است .

این مقام مسئول ایجاد فضای زیبا و مسرت بخش در محیط دانشگاه را لازمه پویایی دانست و گفت: در این راستا بخشی از محوطه دانشگاه پیام‌نور جهرم با اعتبار دو میلیارد ریال به‌سازی که در آن بوفه، فضای سبز و نشیمنگاه دانشجویی احداث می‌شود.

حقدان در ادامه از حمایت‌های مسئولان در ارتباط با جذب اعتبارات قدردانی كرد و گفت: اعتبارات این پروژه‌ها با رایزنی و پیگیری‌های محمدرضا رضایی، نماینده‌ مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی از سازمان مرکزی پیام‌نور کشور و مساعدت دکتر عبدالرسول قرائتی رئیس دانشگاه پیام‌نور استان فارس اختصاص یافته است.

captcha